Aha! Deci tie nu-ti vede aparatul propriu zis! Nu cumva ti-l vede ca un hdd extern? cu vreo litera, un removable drive. De obicei asa e! Ce windows ai? Ce mp3 ai?
Mai incearca:
Instaleaza windows media player de aici http://windows.microsoft.com/en-US/windows/products/windows-media-player
Baga playerul in USB. Apoi da click dreapta pe My Computer --> tab-ul Hardware > Device Manager si acolo va aparea cu semnul intrebarii "NUMELE MP 3-ului tau" -> da click dreapta pe el si apoi "Update driver". Selecteraza prima casuta si apoi da Next, iar apoi tot prima casuta si Next. Apoi dupa ce termina ii dai Finish.
Vrei sa faci un CD cu un mp3? Foloseste nero! Daca nu il ai ti-l dau eu in varianta full! Bafta!
Daca foloseai @ numele meu poate iti raspundeam mai repede! Deci vrei sa bagi muzica de pe pc intr-un mp3 player? Fa un folder si baga toata muzica care vrei sa o transferi in mp3 player apoi conecteaza mp3-ul la pc,te duci in start->my computer si vezi ca sub my computer, disc C, vol nou D se afla si mp3-ul tau. Clik pe iconita cu mp3 si deschizi fisierele din mp3. Acum te duci la folderul cu muzica care vrei sa o transferi si dai copy la toata muzica din folder si apoi te duci la mp3-ul tau si dai ''paste'' intr-unul din folderele cu muzica din mp3! Daca nu ai inteles lasa-mi PM! Daca ai inteles atunci succes in continuare!
NeluL sorry, dar asta si e problema ca nu-mi apare mp3 player in my computer si nu pot transfera nimic din cauza acesta.
Mersi mult, neaparat incerc si va spun rezultatul, pentru orice eventualitate mp4 Samsung S3