La intrebarea aceasta aproape toti vor raspunde anti. si de ce. deoarece unele persoane nu vor sa fie judecate dupa ce tgen de muzica asculti.eu supun sincer ca iubesc muzica house. dar cateodata mai ascult o manea dar nu orice manea una care suna bine... nu inteleg de ce in ziua de azi multi oameni se asund sa recunoasca ca ascult manele...:*
Anti...si nu, n-am nimic cu faptul ca alti asculta manele (treaba lor)dar cand se intampla ca diverse masini sa treaca pe langa tine cu volumul dat la maxim sau cand in mijloacele de transport in comun se mai gaseste cate-o gasca de primitivi care sa de-a drumul la manele e o adevarata problema.Detest persoanele de acest gen,oare de ce,cei care asculta pop,rock,hip-hop sau mai stiu eu ce alt gen nu procedeaza astfel (asta pe langa faptul ca nu au loc de manelisti)? Asculti ce-ti place, este ok, dar chiar crezi ca altora le pasa de preferintele tale (ei nu dau doi bani pe tine ca persoana da'pai pe gusturi).
ANTI-Manele fiindcă acestea nu sunt "muzică".
Este un fel de muzica prin care se transmit "sentimente"...
Imi plac manelele dar nu alea gen Salam in care incearca sa faca vocalizedar anumite manele imi plac,pe langa faptul ca eu ascult mai mult muzica populara Catalin de la Calafat, Petrica si Camelia Ciuca, Niculina Stoican...
Nu mai spuneti asta despre manele.Intr-adevar sunt foarte oribile unele manele dar de exemplu majoritatea celor de dragoste sunt frumoase.
ANTI!
nu va suparati, dar maneaua e o incultura majoritatea manelistilor sunt : tarani.rromi.needucati.inculti etc si as putea continua pana maine.
nu stiu de ce va place sa auziti in manele : "eu eu eu" mie mie mie...tu tu tu...bani
Anti.
Este o muzica proasta,fara mesaj,nu ma ajuta sa trec peste probleme daca ascult oameni ce canta despre banii lor,masinile,avioanele, dusmanii.
INSA e inposibil dupa cateva sticle, sa nu dansezi pe o manea...asta e!
Eu sunt anti manele
De ce?
Pentru ca decat sa ascult niste"rromi" care canta niste "porcari" sa zic asa mai bine imi ocup acel timp ascultand muzica usoara(un gen de muzica care chiar merita ascultata)
Pacat ca majoritatea adolescentilor nu mai stiu sa aprecieze muzica buna
Cred ca daca s-ar da premii pentru cele mai "neintelectualnice" "melodii", clar genul asta de zgomote ar fi PE LOCUL UNU...)