Eu nu-mi iau haine scumpe. Pur si simplu nu ma dau banii din casa asa ca prefer sa caut haine dragute la preturi accesibile. Ma doare sufletul daca dau 3 milioane pe o pereche de blugi. E adevarat ca gasesti putin mai greu haine care sa fie din material destul de bun, sa nu arate kitchos si sa nu-mi faca gaura in buget, dar daca am rabdare, dau de ele. Si mai este si faza ca prefer sa am 3 perechi de blugi la 500 de mii fiecare, decat o pereche la 1 milion 500 si doar pe aia sa o port.
Acum nu stiu daca sunt pro sau contra...am si haine din mall, si din alte locuri...intr-adevar,preturile din mall sunt mult umflate, insa eu obisnuiesc sa iau haine pe care si scrie firma, atunci fiind sigura ca sunt de calitate...
De exemplu...azi mi-am luat o pereche de adidasi de la puma, pe care am dat 2 milioane, asta ptc sunt intr-adevar buni...insa am si tenesi pe care am dat 200 de mii...am sapca de 500 de mii, da` si de 150...Eu sunt si pro si contra...pro pentru haine intr-adevar de firma, care sunt bune, si contra pentru preturile umflate [ de exemplu am vazut o pereche de tenesi in mall la 2 milioane, si exact acelasi model intr-un magazin, la 150 de mii...erau identici! asta mi se pare absurd...]
fiecare cu parerea lui
Pro... n-ai gasit tu niciodata haine ieftine si super la mall?
Eu am gasit o gramada.Imi plac hainele de la mall ca sunt foarte fine.Si daca nu-mi iau de la mall si haina respectiva e foarte trendy inseamna ca nu merita? De unde stie cineva ca nu-i de la mall?
Fiecare este liber sa isi cumpere ce vrea, nu putem noi impune ce sa-si cumpere sau nu.Nu este importanta firma hainelor ci calitatea, poate fi de firma si calitativ lasa de dorit, sincer eu imi cumpar haine de calitate nu tin cont de firma.
Haina face pe om si in zilele de azi chiar se potriveste...Consider ca nu are rost sa dai o multime de bani aiurea la mall doar ca sa te simti mai "cool"..Atata timp cat ceea ce porti te reprezinta este foarte okey. Poti gasi haine super dragute si la preturi acceptabile, deci.sunt cam contra
Buna! Fiecare are dreptul sa-si cumpere ce vrea insa eu nu port astfel de haine...nu ma reprezinta.Tot haine sunt si alea si astea normale
Da ce ai tu cu ce isi cumpara alti? asta e moda acum, costa mult pentru ca cica sunt unele facute de oameni importanti sau sunt facute dintr-un material frumos, care nu intra la apa=)
Vai vai nu sunt la moda ) asa, si? Daca eu ma simt bine in hainele pe care le port, chiar daca a trecut vremea lor cu 5 ani, ce daca?! DEcat sa dau 5 milioane pe o pereche de blugi (la moooda ) mai bine dau 300 de mii de la o taraba, dar care sunt draguti si confortabili.
Era o vorba care spunea ca sunt prea sarac si de asta imi iau haine "de firma" sau ceva in genul acesta.Hainele din mall sunt scumpe pentru ca sunt haine de calitate, nu cele de la geogrio bazari care sunt vai de steaua lor.La venitul meu pretul mi se pare accesibil, dar ma rog fiecare cu parerea lui
Sincer nu-mi pasa ca sunt haine de firma sau obisnuite, important e sa-mi placa, sa nu fie exagerate si sa fie confortabile. sunt multe alte lucruri pe care sa dai banii.
Stii ce, eu ma imbrac cu ce imi sta bine, dar sincer mai mult cu haine de la mall sau din magazine din marca pentru ca merita.Pro haine de la mol!
Nu sunt nici pro, nici contra. E adevarat ca nu mi-as da banii pe un produs scump, cu un logo de nu stiu ce firma pe el, cand pot gasi unul asemanator, dar care costa mult mai putin. Haine de firma nu prea port, doar sa le gasesc la reducere si sa fie chiar simpatice, altfel nu.
Sunt o multime de haine la pret mai mic, dar care sunt mai frumoase si avantajeaza mai mult pe aproape oricine.
Sunt pro asupra hainelor de firma(cele de calitate) si contra hainelor gen ''Kenvelo''-calitate china...preturi de ''fite'' si foarte naspa designul.
PS-Si hainele ''de la tarabe'' sunt bune uneori, totul e sa stii sa te imbraci!
Degeaba esti Kenvelo din cap pana in picioare daca arati ca naiba...ca nu stii sa le asortezi&co.
Mie mi se pare o prostieCei care isi cumpara haine atat de scumpe vor doar sa arate cine sunt ei si cati bani au. Tu nu trebuie sa te iei dupa ei. Trebuie sa iti cumperi haine care sa iti vina bine, sa te scoata in evidenta, haine in care sa te simti bine si atunci vei fi cea mai cool dintre toate.Eu de exemplu nu dau cine stie cate milione pe scheiteri ca sai port doar un an caci imi raman mici si pot sai port doar cand e racoare afara caci vara nu suport sa-i tin in picioare, e prea cald.Eu imi iau haine obisnuite, lejere in care sa ma simt bine. Fa si tu asa, nu te lua dupa cei care isi cumpara cine stie ce haine si cine stie cat de scumpe caci un om calculat, in banca lui nu se va uita la hainele tale, si la personalitatea ta si la sufletul tau
Nu impun la nimeni de unde sa-si ia hainele. Nu am nimec impotriva cu cei care isi cumpara hainele de la mall(sau mol cum a spus cineva)
Vreau doar sa spun (si sper sa nu mi-o luati in nume de rau) ca preturile sunt umflate si unele lucruri chiar sunt... nu gasesc cuvantul portivit acum.
La toti ne place sa ne plimbam prin mall la asa numitul shopping, dar unii chiar sunt dependenti.
Ma bucur ca sunt persoane care se imbraca cu ce le sta bine si in ce se simt bine(byby, mlm, andreig, buburuzandreea si diavolitza).
Imi plac, recunosc, dar nu prea cumpar de la mall de la noi, din tara
preturile sunt umflate, in Ungaria gasesti aceeasi bluza care aici costa 100 de euro, la 30-35 de euro
sau blugi Lee Cooper.Aici nu le e jena sa ceara 3 milioane jumate pe o pereche si afara gasesti cu 1 milion, 2
oricum, in primul rand conteaza calitatea materialului pentru mine, adica daca dau bani grei pe o bluza, vreau sa o pot purta macar doi ani, nu sa se decoloreze dupa 10 spalari
Nu stiu ce sa zic, imi place sa ma plimb prin mall, dar unele preturi sunt destul de mari, eu nu am mall in orasul meu, in schimb sunt unele magazine in care hainele sunt ieftine si de calitate, cand vreau sa imi iau o rochie sau ceva elegant ma duc la mall, de acolo ai de unde alege, nu stiu acum ce sa zic, sunt undeva la mijloc. Unele haine imi plac de la mall, altele nu, dar daca ai rabdare si cauti haine cu care sa iti stea bine dar cel mai importatnt sa te simti bine, ieftine, poti gasi
Eu sincer sunt contra! cei care va imbracati din mall sunteti niste snobi inebuniti dupa cati bani au parintii. Cu ce sunt mai speciale? Eticheta? Sau poate pretul din magazin. Nu si merita banii. Mai duceti-va si intr'un magazin normal cu preturi normale ca altceva decat zara, berska si pull and bear nu stiti. Muriti daca luati ceva mai ieftin de 10 milioane! Snobilorrr!
Ok deci CONTRA 100%
Ms!
Apropo de haine de la mall, unele sunt luate de la chinezi la pret de nimic si bagate pe raft cu 500% adaos, deci multe produse pe care le vedeti nu sunt de fapt decat cele normale care le gasesti in multe alte locuri decat la mall si la pret mult mai ok.
Sincer doar incaltamintea mi se pare ok..fie ea scumpa ..ca daca iti iei ceva de incaltat pana intr-un milion..nu te tin. spun asta din experienta.dar cu hainele de firma..mai bine iei de la turcie cam acelasi lucru doar mult mai ieftin.
Hey,eu am si haine de firma cumparate din mall dar si ieftine bine si mie mi se pare exagerat sa dai 350 de lei pe o pereche de blugi dar as da 150 lei daca as stii ca sunt de calitate. De exemplu am o bluza cumparata dintr-un magazin normal cu 13 lei si in 2 saptamani s-a descusut pe toate partile si in schimb am luat un flenal cu 15 lei aceeasi situatie si am loat unu din mall cu 90 lei si m-a tinut un an si ceva (pana mi-a ramas mic) idea e ca eu am ajuns la concluzia ca atunci cand iti cumperi o haina trebuie sa te uiti sa nu fie nici ieftina dar nici exagerat de scumpa ci sa iti placa tie. P.S:Am vazut in mall si haine la preturi accesibile daca ai rabdare sa cauti gasesti