| Deeni a întrebat:

Pro sau Contra Justin Bieber?

#

Răspuns Câştigător
| Lluvia a răspuns:

Nici pro, nici contra
Mai ascult unele melodii, sunt chiar reusite.
Si ce treaba am eu cu baiatul respectiv?
Daca imi place muzica o ascult daca nu, nu simplu.
Asta nu inseamna ca trebuie sa vb urat despre elstraight face
Pana la urma e viata lui personala si in asta nu ne implicam.straight face
Va luati de el doar asa ca sa va pierdeti timpul, dar de fapt sunteti invidiosi. Are bani, are multe fete inebunite de el, succes, talent... ce si-ar mai putea dori un adolescent?straight face
Deci asta e toata faza il criticati ca sunteti gelosiwinking Macar aveti tupeu sa recunoasteti.
Sau spuneti daca nu ca nu a'ti vrea sa fiti in locul lui oh go on hai sa fim seriosi acum.happy

40 răspunsuri:
| OhMyBieber a răspuns:

@It ba mata te-a facut prost cum ar fi sa te innjur si eu aa stai nu ti-ar conveni cum ar fi sa-ti zic ca si tu ie-i **** si ca esti prea idiot sa gandesti uita-te cate aberatii ai scris.

| RaduHD a răspuns:

Contra. Dracu ala e gay! big grin

| evafanaruto a răspuns:

CONTRA am niste cuvinte sa-l descriu...

| pisicuts a răspuns:

Mda deci astia care ziceti ca sunteti contra aduceti si argumente:-l
de ce vorbiti urat despre el?raised eyebrows nu aveti ce face sau ce? frate eu inteleg ca nu iti place de cineva dar fi indiferent nu iti pierde timpul incercand sa pari interesant zicand tot felul de chestii care voua vi se par amuzantechatterbox. am mai auzit comentarii gen"Justin= Cap-de-mop, poponar, etc" ati vrea voi bai sa fiti ca el dar visati voi mult si bine la banii si succesul lui pentru ca nu o sa le aveti niciodata. si care e faza daca are voce de fata? nu are timp sa se maturizeze sau ce? fiecare cu ce are:p mai usor frate cu exprimarile astea de oameni inteligenti. hai shut up ca va pute gurahappy

| pisicuts a răspuns:

Pro

| pisicuts a răspuns:

Pro...

| pisicuts a răspuns:

#pentru "It " **** tie fraiere manelarule cocalarule:-l
ma sugi hard b-)...sau la feminin daca esti muierestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro Justin has done much sacrifice to get it now and who's doing all kinds null if one does not agree so PRO

| ale16 a răspuns:

Pro

| SuperKristinika a răspuns:

Pro

| laura_8401 a răspuns:

Pro.

Întrebări similare