Contra, pentru ca se face cancer de piele si pentru ca bronzul natural dureaza mai mult si este si o sursa de vitamina D. Apropo, soarele este pe gratis .
Contra. Mergeţi la plajă sau faceţi plajă chiar şi-n curte în timpul verii. Mult mai sănătos
Contra. Nu inteleg cum le plac unor dudui sa se lafaie in radiatii. Chiar nu se gandesc la cat rau le face? Inconstiente.
Pro sunt si avantaje si dezavantaje ale solarului eu de exemplu la soare ma ard foarte tare, fac inslatie, ma inrosesc, dau banii pe creme si spreyuri sa ma vindec, ma cojesc, si nu ramane nimic.
Beneficiile bronzarii la solar:
- ajuta la fixarea calciului in organism si la formarea vitaminei D3
- intareste sistemul imunitar
- regleaza metabolismul
- boli de piele precum acneea, psoriazisul sau neurodermatitele sunt tratate cu succes cu ajutorul razelor ultraviolete
- rezultatul este o piele frumoasa si catifelata
In ce conditii nu se recomanda bronzarea la solar
- copiii sub 16 ani si persoanele blonde cu ten foarte deschis trebuie sa se fereasca de solar - cei care au restrictie medicala pentru solar
- persoanele cu pistrui multi, negi si alunite foarte dese
- cei cu arsuri ale pielii
- persoanele care sufera de lupus sau cancer de piele nu au voie la solar
- gravidele trebuie de asemenea sa evite solarul
si eu vreau sa fac macar cateva sedinte
Contra:
1. Mi se pare o pierdere de timp
2. Poti sa te bronzezi vara, iar bronzul de pastreaza pana vara cealalta
3.NU e sanatos
4. Te face sa pari negru si arati ca si cum te-ai fi ars prea tare
5.Se platesc o gramada de "money" pentru 5-10 minutele de arsuri
Contra mi se pare o prostie sa te duci acolo sa da-i banii pe ceva, care pe viitor te poate afecta.
Cel mai bun remediu este soarele, dar si cu el trebuie ai grija. Nu poti sta o zi intreaga la soare e periculos.
ksm1485 întreabă: