| PredatoR a întrebat:

Pro sau contra tatuajelor? de ce?happy Multumesc!happy

Răspuns Câştigător
| VanillaBl a răspuns:

Sunt de parere ca daca un tatuaj te reprezinta e ok. Eu am unu de aproape 2 ani si nu m.am plictisit de el, precum mi.a zis toata lumea. Asta deoarece am ales unu care ma reprezinta si are o semnificatie deosebita pentru mine si nu cred ca am sa regret vreodata ca mi l-am facut.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Unul mic, discret și color nu este deranjant!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Contra.cu aia care isi fac un mic tatuaj care de abia il observi nu am nimic impotriva dar pe cei care isi fac atatea tatuaje ca nu mai au loc sa si mai faca altele nu cred ca vrei sa mi sti parerea despre ei,multi fac asta ca, sa para mai duri, mai smecheri [si in realitate li frica si de un pechinez]

| MadaSS a răspuns:

Tatuatul e tot o arta.Mai altfel...Sincer,nu am nimic cu cei care au tatuaje.Ele sunt un mod de exprimare pentru multi oameni.Asa ca. daca ai bani sa iti faci.De ce nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Be careful! Pro tatuaje, dar nu uita ca sunt oameni care au alergii, care nu suporta tusul in piele si pot fac infectii groazinice. Daca nu esi sigur, nu ti-l fa, pentru ca vei ramane cu el toata viata. O data la cativa ani va trebui sa revii la salon pentru a-l rebate in piele, si poate deveni dureros, iar daca vrei sa-l scoti de tot, sa ramai cu urme... gri? ca dupa o lovitura...

| Raluca94isabela a răspuns:

Buna sunt frumoase tatuajele daca stii ce sa alegi si sa nu te plictisesti de el pentru ca este pentru toata viata il vei purta cu tine eu am unul si e super nu regret nicio clipa de alegerea facuta dar e destul de vizibil ca este la mana pe incheietura prima data este ok dar a doua oara este cam dureros ca l-am refacut acum cateva zile si cam imi da batai de cap

| 50Cent50Cent a răspuns:

Pai sa zicem asa : la varsta de pana in 20 de ani tatuajele sunt cool si la moda dar daca apoi sa zicem ca da norocul peste tine si vei lucrea intr-un birou sau la o companie mare iar colegii tai te vor privi cu inversunare deoarece ai corpul tatuat. asta e doar parerea mea nu face azi ceva ce vei regreta maine big grin good luck