Pro pana la urma ce va face rromi o mare varietate de rromi sunt foarte educati, romanilor majoritatea ii urasc pentru au un caracter irelevant, vulgar, daca vezi uni oameni rromi ca injura asta nu inseamna ca toti injura. ei injura de lipsa de vocabular uni.practic traim in Romania asa ca toti suntem romani e dor diferenta de ecnie si nu e bine sa se faca diferente ``ala e roman ala e rrom ``
si cu faptul ca vorbesc vulgar din cauza lipsei de vocabular noi din asta de dam seama ca nau sc orcine are dreptul la scoala si e si lipsa de educare
eu una sunt tiganca si ma mandresc
Sa se duca in India, de unde au venit. Ungurii, chiar daca ne-au si ajutat, sa se duca in Ungaria si tot asa. Sa ramana Romania numai cu romani. Nu cred ca stramosii tiganilor au luptat pentru Dacia / Romania. Eu unul sunt CONTRA.
Stii pana la urma daca te uiti la ei sunt tot oamenii care fac tot posibilul sa duca o viata mai buna.Eu nu as vedea de ce sa fiu contra lor.Cat despre manele ati spun eu c oricine le asculta chiar daca spun c nu le plak.Insa tu pro sau contra¿¿
Pro sau contra tolerantei in Romania
Daca rromi=manele pai inseamna ca nu ai inteles nimic din chestiunea asta
Crede-ma ca romancele se rup mai tare pe manele decat tigancile care sunt crescute in reguli stricte
Cultura rromilor e intresanta dar de obicei se promoveaza doar ideea negativa a povestii
Mai documenteaza-te si din alte surse in afara de Antena 1 si Click
@DoCristian si romanii de peste granita? sa ii trimita inapoi aici? chiar si cei care si'au facut viata acolo? Voi vedeti ca si calul: Doar inainte!
Uite Mirunika a recunoscut are o viata merge la scoala.; familie are; NET, PC are...deci nu`s toti la fel,, daca asa te`ai nascut nu trebuie sa si traiesti asa"
CONTRA! Mama lor de ciori urate imputite murdare si hoti nesimtiti afara cu voi
PRO.ptr ca si ei sunt oamneni la fel ca noi au voie sa duca o viata decenta si in legatura cu menelele ei castiga un ban cinstiti...deact ca totte curvele pe centura x(
Unii spun PRO, e u sincer sunt contra. Am multe chesti care mi-sau intamplat cu ei. ex. unu mi-a furat geanta pe starada unde aveam : telefonul, camera si multe altele. Ma rog, e decizia voastra.
@tarziu Mi se pare corect sa stea in tara lor. Daca presedintele ar stii cum sa conduca tara, n-ar mai fi romani plecati!
@DoCristian Presedintele e doar o marioneta, inca nu ai realizat chestia asta? Tu crezi ca Base ne conduce? uita'te in umbra putin!
@tarziu... am dat-o-n altceva. Ma rog, las-o asa.
" NU inghit ciorile, implicit nici esenta de rom
Dar servesc negrese, deci reiese ca nu sunt rasist "
anonim_4396 întreabă: