| croissant a întrebat:

Pro sau contra unhiilor false? De ce?

Răspuns Câştigător
| GOLD99 a răspuns:

Contra deoarece ele iti distrug unghia si se va rupe mereu, si atunci cand vrei sa ti le dai cu oja nu poti folosi acetona normala deoarece le dizolva si le strica. In plus se spune ca numai pitipoancele sau femeile care nu se spala prea des isi pun unghii false. Deci eu in locul tau nu mi-as pune unghii false. Daca ai vrea sa arata bine sa stii ca exista o pila de unghii 100 la suta bumbac cu care daca freci putin unghiile arata de parca le-ai fi dat cu lac, e uimitor, mi-am cumparat si eu una, costa 25 de lei.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Doar la ocazii, ele distrug matrița unghială prin pilire pentru a face aderență, nu respiră.
Pa, pa.

| blueangel99 a răspuns:

Contra! Unghiile daca nu sunt ale tale nu sunt deloc frumoase. Decat sa-ti pui falsuri colorate de plastic, mari si care zgarie, poti foarte simplu sa-ti faci unghiile curate si mici, (ca asta inseamna unghii frumoase) si d-abia dupa le dai cu un lac sau ceva, dar nu extravagant(culori gen negru sau alte d-astea).
Deci raspunsul final ramane CONTRA.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Contra, pentru ca daca nu sunt unghiile tale naturale, oricat de mlt ai vrea sa arate frumos, tot nu arata, de ce sa nu fii naturala? dai o gramada de bani pe niste porcarii, in loc sa ti le aranjezi pe ale tale si sa arate mult mai frumos ca unele false

| LolaLollita a răspuns:

Contra lor pentru termen lung. Daca e doar de o petrecere, majorat, de ce nu?

| Never4ever a răspuns:

Contra.Mai bine cu unghiile tale naturale curate si ingrijite.

Răspuns utilizator avertizat
| SomethingWild a răspuns:

Nu este bine sa iti pui unghii false deoarece le subtiaza pe cele naturale si le strica ritmul de crestere. Sper sa nu iti pui!

Întrebări similare