Hmmm... pentru inceput o sa iti spun la multi ani si multi inainte. Asa... acum sa incepem, intr-un fel stiu cum te simti, ai acea frica de singuratate care nu te face decat sa te gandesti ca daca ii faci pe oameni sa zambeasca se vor apropia de tine. Si eu sunt asa, in fiecare zi imi spun ca o sa ma schimb, ca nu o sa mai fiu asa, insa nu pot... asa sunt eu, si iti spun sigur ca TU nu ai nevoie sa te schimbi, esti perfect asa cum esti, esti bun la suflet, sincer si mereu ii ajuti pe altii... deja esti perfect, pentru ca esti tu si ai puterea sa ii faci pe oameni sa zambeasca, si iti spun asta e o putere al naibii de buna.
Spuneai ca nu ai o prietena, nici asta nu e o problema, trebuie doar sa alegi o fata care e pe gustul tau, in care vezi ceva unic, si in preajma careia te simti bine, nu-ti face griji sunt multe fete pe lume, si sunt sigura ca pe oricare ai alege-o o sa te pretuiasca si o sa te faca sa uiti de singuratate.
Trebuie sa ai mai multa incredere in tine pentru ca esti grozav, daca esti cu adevarat cum ai scris ( ceea ce cred 100% ca esti )iti zic sincer ca esti super si daca ar exista mai multi oameni ca tine, totul ar fi...bine, liniste.
Stiu ca am scris cam multicel, dar vreau sa iti zic ca chiar daca nu stiu decat ce ai scris despre tine sunt absolut sigura ca esti o persoana minunata si un prieten valoros
Ai incredere in tine
Nimeni
Ok. Pt inceput am citit tot Pai ce pot sa-ti zic, nu e o tragedie faptul ca nu ai avut iubita.eu am 18 ani si cv si uite am avut unul singur si nu de durata. Faza e sa te simti u ok. Iubirea o sa vina logic.cand? Cand te astepti mai putin cred eu. Pot spune ca te inteleg, si vezi u de o schimbare avem multi nevoie. Eu vreau sa schimb tot, sa o iau de la 0. Deci gandeste-te ce e in mintea mea, daca poti.Nici eu nu ma mai inteleg. Stiu doar ca vreau sa incep de la 0 cu totul
Am citit tot! In primul rand relaxeaza-te si nu mai fi asa pesimist! Ai doar 18, ai tu timp sa te schimbi si sa relizezi ceva in viata.Totul se face cu rabdare si cu calm! Trebuie sa ai motive intemiate sa nu fi multumit de tine, ce ai spus mai sus nu ar fi cine stie ce...Eu de ex,ajut pe cine merita si sunt cu zambetul pe buze numai cand sunt bine dispus,nu zambesc fals doar de dragu de a zambi! Cum spuneam, esti tanar, ai timp sa relizezi ceva si sa fi multumit de tine! Pe plan sentimental, nu stiu sa sa zic, tu stii mai bine.Cel mai bine e sa-ti cauti o fata serioasa care sa stie sa te iubesca si sa te respecte asa cum esti, fara sa urmaresca anumite interese.Chiar de va trebui sa astepti mai mult sau mai putin, chiar merita decat sa te grabesti si sa investesti sentimente intr-o persoana care nu merita! Pana la urma sanatos sa fi, cu restul de descurci tu cumva.Capu sus su mult succes
Eu am 20 de ani, am picat bacul cu 5, 5, am vrut sa-mi tai venele sa ma sinucid pe parcursul timpului intre anii de scoala, invatam 2 saptamani ca sa iau un amarat de 5, intodeauna am fost luat de prost de catre profesori, nu stiu din ce cauza, intodeauna ma purtam frumos cu toti, asa sunt si eu ca tine, zambesc, ajut pe toata lumea chiar si imprumut cu bani daca cineva are nevoie si tot eu cad de prost pentru ca este imposibil sa nu da-i de o persoana care sa nu-ti strice ziua. Eu de exemplu fac cate 50 de milioane pe luna, am bani nu ma plang da nu ii folosesc la nimic, nu sunt fericit de loc pentru ca eu simt ca viata mea este in alta parte sa duc o viata linistita la o manastire, nu la niste crizati de evrei de prin anglia. Tatal meu nu m-a lasat si din cauza asta a trebuit sa vin obligatoriu, prietena nu am avut niciodata practic nici nu stiu cum sa sarut. Dar nu lucrurile astea ma intereseaza, eu pun mult aspect pe viata spirituala, tu ca om te spovedesti/impartasesti, ti posturile de peste an, incerci sa mai mergi la biserica sa te mai rogi eu iti spun cu siguranta ca viata ta se schimba, devii alt om. Si stai linistit ca nu esti singurul care are probleme de genul asta ca si eu sunt la fel, cand ti-am citit mesajul parca m-ai fost descris pe mine a fost amuzant si intr-o parte neplacut, da macar sti ca tu nu esti singurul, sunt si altii ca tine de exemplu EU. Asta este, suntem tineri probleme in viata o sa avem, pana la 40 de ani avem timp sa ne facem si familie si de toate ( vorbesc in general) caci eu doresc alt ceva. Dar am zis un exemplu ca nimeni nu e perfect ori cat ai crede ca tu ca esti de nimic te inseli, sunt unii care poate inca nu au ajuns la nivelul tau, sunt unii care au 25 de ani si nu stiu sa citeasca gandesc ca niste retardati ce poti sa spui de persoanele alea? Stai linistit frate ca Dumnezeu e mare, nu uita viata e grea, cateodata si eu vorbesc singur in gand si ma incurajez de unul singur, ieri managerul ma amenintat ca ma da afara, ce pot face? sa ma spanzur? Da Doamne iarta-ma.