anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Probabil că si voi de multe ori in viată ati intâlnit oameni extrem de prosti, dar prosti in adevaratul sens al cuvantului. Tipul acela de cocalar cu 5S si cu Gucci pe el,multi bani la el(pe care normal,nu ii consumă).Si nu neaparat acest de persoană,sunt tupeisti,obraznici,glume aiurea fară sens,stiti voi.Mă,personal nu prea am eu treaba cu aceste specimene pe cale de disparitie, care fug din colt in colt ca Oana Roma din Kfc in Kfc doar pentru a mai face nitel haz.Mi se pare foarte penibil.De mine nu prea se iau, stie că le dau "magia" imediat si ii potolesc de tot.De obicei se termină totul domol, se văd depasiti si renuntă..normal, poantele alea din 2001 numai merg.Le-as da o maidaneză peste meclă aia ingustă si creponată de idiotenie.Dar mă simt ca Materazzi in 2006 la campionatul mondial, as vrea să-i dau lui Zidane, dar toti arbritii sunt cu benoclu' pe mine.Voi ce parere aveti?

1 răspuns:
| thegatekeeper a răspuns:

Am avut de-a face cu astfel de persoane de mai multe ori decat mi-as fi dorit, insa nu mi-au facut niciodata probleme serioase. De obicei, daca observa ca nu le dai apa la moara, daca ii expediezi pastrandu-ti calmul si daca nu reactionezi prea brutal, se plictisesc si pleaca singuri (cel putin cei cu care am avut eu de-a face). Personal nu folosesc violenta decat in cazuri extreme (nu am fost nevoit pana acum, din fericire) si am observat ca functioneaza sa ii ignori si sa stai departe de ei, daca situatia o permite. La urma urmei, pana si persoanele cu un IQ sub 90 au un rol, oricat de neinsemnat.