| Catalion a întrebat:

Probabil ca si voua vi s-a intamplat asa ceva. Ma refer la cei care joaca Counter-Strike. Mi s-a intamplat urmatorul lucru. Am intrat frumusel pe un server cu respawn si in timp ce ii impuscam pe aia am primit destroy sau asa cred ca se numeste, pentru ca indiferent pe ce server am intrat pe urma, daca apasam pe orice buton muream. Nu stiu de ce mi-a dat acel admin, ca eu jucam linistit, fara coduri si fara sa injur. Cred ca mi-a dat destry de ciuda ca aveam cel mai mare scor si acel admin nu reusise deloc sa ma omoare in joc. Dar eu cred ca mi-a dat destroy de idiot ce este. Oricum am rezolvat repede problema ca stiu cum sa refac jocul sa mearga normal fara sa-l reinstalez. Acum ca ati citit problema, vreau sa va intreb. Exista cumva o modalitate sau o setare pe care sa o pun in configul meu ca sa ma protejeze de astfel de lucruri? Adica sa nu fiu afectat deloc. Un site cu informatii sau spuneti voi aici daca stiti va rog.

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

E simplu. Destroy-ul doar îţi schimbă configul. Cere un config cât de cât normal de la altcineva, bagă-l în folderul cu cs şi scrie în consolă exec. cfg şi îţi va merge ca înainte. Cât despre evitat, nu cred că se poate, pentru că destroy-ul e un hack propriu-zis (este şi ilegal)...

5 răspunsuri:
| Sniper a răspuns:

Bagate frate si cauta pe www.extreamcs.com sau. ro
Nu intreba aici ca nu pentru asta este facut TPU :-j

| corina_4591 a răspuns:

La fel am patit si eu. Adminul ti-a inghetat tastele, poate sa-ti faca orice poate chiar sa-ti distruga calculatorul.Nu ai ce sa faci decat sa stergi jocul si sa-l instalezi din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ati primit destroy introduceti pe rand in consola, urmatoarele comenzi:
cl_updutarate 30
con_color "255 255 255"
fps_max 999

garantez ca apoi jocul v-a merge, fara sa-l dezinstalati si sa instalati din nou.

| silvium a răspuns:

Ti-a schimbat tastele, scrii in consola unbindall, dai escape intri la keyboards dai use default si gata, 1 admin poate sa iti schimbe setarile din joc cum ar veni fps_max si sa iti bindeze tasta cu kill de ex : bind w kill.

| alexu_4742 a răspuns:

Asta misa intplat si mie numai buti d admin n-am facut nimic si mi-a dat destroy incerca download cs lant final exewinking