| Zuzu98 a întrebat:

Probabil ca sunt foarte multe intrebari ca acestea pe TPU. dar thinking in fine.
Ce pot face ca un baiat sa ma placa? Nu vreau sa spun ca vreau sa oblig pe cineva sa ma placa. pur si simplu. adica.
la inceput el mi-a cerut id-ul si ma baga in seama pe mess in fiecare seara.ba chiar o prietena de-a mea zicea ca ma place. dupa felul in care se comporta cu mine. dar de cand i-am spus ca il plac. straight face nu mai imi zice nimic.adica. daca il intreb ceva. raspunde. dar nu ca si cum ar mai vrea sa vorbeasca cu mine. da raspunsul direct. si atat.
[Ofer funda.on the phone

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Ar trebui sa nu mai vorbesti cu el o perioada de timp.
El crede ca daca nu te mai baga in seama, tu ai sa-i simti lipsa si iti va placea si mai mult de el.

Lasa-l pe el sa faca primul pas!
Funda?

6 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Pai...Ce`ar fi sa-i oferi un pic mai multa indifenta?smug
Inteleg ca probabil tie greu ca te evita,da` n`ai ce facehee hee...
Daca vrei sa ma mai intrebi ceva, posteaza aici, o sa urmaresc intrebareahappy

| Dumnezău a răspuns:

Poate el nu te baga in seama intentionat ca sa vada daca tu esti dispusa sa vorbesti mai mult cu el.winking Incearca sa te apropii de el,vorbeste mai mult cu el,plimbati-va pe-afara, faceti schimb de numere de telefon, suna-l din cand in cand.Si apropo, intre a place si a iubi e diferenta de la cer la pamant.
Ai putea incerca si sa ai o discutie mai serioasa cu el, cu intrebari de-astea mai incomode.Tu l-ai intrebat daca lui ii place de tine? Poate el e si mai timid si ii e oarecum jena de tine.Sau poate nu e pregatit pentru o relatie cu tine...
Oricum, tu ar trebui sa te strecori cumva in mintea lui ca sa-l faci sa te placa.Incepe sa stai numai langa el,crede-ma, apropierea e esenta intr-o relatie, fie ea de prietenie sau de dragoste.winking Tu ar trebui sa faci primul pas. big grin

| maria_9426 a răspuns:

Buna
Draga "zuzu98" nu trebuia sa ii spui ca il placi. Biatu trebuie sa faca asta. El trebuia sa faca primul pas.
In fine, ar trebui sa ii oferi indiferenta.
Sau, sa porti o discutie serioasa cu el. Sa il intrebi verde in fata, sa ii spui tot ce ai tu pe suflet. Cred ca asta ar ajuta, oricum rau nu are ce sa faca, mai mult decat faza in care i-ai spus ca iti place de el. Trebuia sa ii dai de inteles sa fii subtila dar totusi indrazneata, etc, stii tu.
Sa stii pe viitor.
Deci poarta discutia aia cu el, este parerea mea nu trebuie sa faci asta. Totusi daca o sa urmezi calea asta sa ma anunti si pe mine daca a dat roade sau nu.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa

| Ioana353 a răspuns:

Nu te mai apropia de el mai multa vreme
lasa-l macar o luna si o sa vezi ca o sa vina el la tine
va face primul pas cand nici nu te vei astepta

| St3F4n a răspuns:

What a bullshit
vrei sa faci un baiat sa te placa?
fii de gasca sstii adica fa glume and stuff
crede-ma asa sigur o sa te placa
nu tia raspuns pentru ca inca nu e sigur depinde cam ce 'status ' ai tu in scoala...
daca esti ok stii sa te placa si el daca esti genul(fara suparare) proasta care radee din orice dar totusi face pe desteapta nici asa nu e bine deci fii mai de treaba cu el... de gasca
SI SA NU PARI DISPERATA! cu placere

| Zuzu98 explică:

Pai. eu una nu cred ca este timid, cum spuneti voi.Ma refer la faptul ca el a mai fost cu o groaza de fete.si are "experienta".
Si vreau sa mai spun ca nu am vrut sa-i zic ca-l plac. dar pur si simplu m-a intrebat din cauza unui status, si asa am ajuns la intrebare. si oricat as fi incercat sa invart lucrurile.nu am reusit. si i-am spus adevarul pana la urma.
Plus. ca dupa ce i-am zis asta. am iesit de pe mess. si a intrebat-o pe prietena mea daca ea crede ca eu il plac.
Oricum. Va multumesc mult pentru ajutor. Am sa incerc sa va urmez sfaturile.