| σяιgιηαℓ a întrebat:

PROBLEMA! Azi îmi făceam ordine prin PC şi am găsit într-un folder numit
DISC LOCAL C. În el era niste balonaşe care scria pe el uninstall...Eu nu ştiam ce să fac.Eu am dat click pe uninstall şi repede s-a şters. Ce credeţi ca era ala
, pentru că de când l-am şters îmi merge greu PC-u. Aş dorii sfatul unui EXPERT in calculatoare. Dau funda HELP!

8 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Stii este normal ca dupa ce dezinstalezi sau instalezi un program sa dai un restart la pc ca sa mearga ca inainte. tu ai facut asta?
bafta!

| Sἶrenἶa a răspuns:

thinking

da vezi poate a ramas in Recycle Bin

.sad

| Sἶrenἶa a răspuns:

Bun bun tongue

da ceai facut? smug

| AlexandraCroft a răspuns:

Bv bunule ai dezinstalat ceva de la windows si e normal acu sa iti mearga ca naiba calculatorul.O solutie ar fi sa iti resetezi din nou calculatorul.Altceva nu ai ce sa ii mai faci.happy

| Lov3m3islittle a răspuns:

Pai la ce ti-a fost gandul uninstall inseamna dezinstalare...e clar ai dezinstalat ceva din calculator...acum nu stiu sigur ce ai sters u poate fi un program de care chiar avea nevoie pc tau iti las id mada_96mada si sa imi explici mai bine despre ce e vorba okiwinking

| σяιgιηαℓ explică:

Începe sa meargă ca inainte.

| σяιgιηαℓ explică:

Nu,nu a ramas

| SundMax a răspuns:

Fa Reinstal la windows sau deschide un notepad si scrie Mystring=(80000000) pune-l pe desktop si pune-i denumirea Ram.vbs dupa dai ckick pe el si iti merge pc mai usor, metoda asta merge la mine, Funda big grin