| Sfinnx a întrebat:

Problema cu mama.iar.O iau cu inceputul. Vecina mea, prietena mea cea mai buna, are 17 impliniti. ne cunoastem de 9 ani.E cu unul de la distanta din Spania. de aprox 20 ani.Sunt de 3 ani impreuna aproximativ.Si o iubeste mult si a facut o groaza de sacrificii pentru ea, l-am cunoscut si eu face2face si e un tip super de treaba si nu e genul acela de baiat care sa profite de pe urma ei.Sunt fericita pentru ea.
Care e legatura cu mama? Mai devreme ne certasem pe motivul ca ea se face de rusine ca cheama " ficiori " [vorba ei] la ea, si ca o povesteste lumea.Ca "ficiorul" ala e curvar si ca vine aici numa sa o ****. Eu am contrazis o si i-am zis ca nu e adevarat.Si ca nu ar fi facut atatea sacrificii in zadar.Si stiu ca o iubeste.Iar ea ma contrazice si zice ca sunt credula.
Iar apoi ce vorbesc cu prietenul meu, mereu trebuie sa ii spun totul.+ de asta e contra acestui lucru si iubirea la varsta asta-_-. daca chiar avem sentimente unu pentru celalalt nu inseamna ca nu e adevarat, daca ea nu crede in deastea.Sunt mereu ca in cusca, gandurile mele sunt contrazise mereu si de asta refuz sa comunic cu ea, pentru ca mereu ma raneste prin vorbe si mai ales prin critici.
Imi cere sa ii spun conversatiile cu iubitul sa vada ce gandire are, pentru ca e un om din lumea larga [ PS: relatie la distanta]. ~ nu vreau critici despre el, daca nu cunoasteti persoana nu vorbiti despre respectivul~ Ar fii culmea ca eu sa ii spun fiecare lucru in parte. Ce ii pot spune? Ca schimbam o vorba una alta, da de ce sa ii spun eu "declaratiile de dragoste pe care mi le face el, ei?! de ce sa ii spun? Ca dupa sa zica ca isi bate joc si chestii, si sa ma faca sa ma simt prost, in timp ce el chiar are sentimente pentru mine si e o persoana sincera?! Ce sa fac?!?!?
PS; am 15, el 17 iar mama e comunista.Nu vreau sa duc jigniri la adresa ei, dar asta e adevarul...

3 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Ce sa zic, cred ca si mama ta stie cate ceva, asa ca incearca sa nu o ignori in totalitate. Chiar daca te dor cuvintele ei, sa stii ca nu o face din rautate, ci pentru ca te iubeste si ii pasa, astfel nu ar interesa-o. Incearca sa comunici cu ea cat mai frumos si sa faci din ea prietena ta, chiar daca este greu. Cat despre relatia ta - in viata o sa treci prin multe chestii, iar mama ta va fi mereu alaturi de tine. Relatiile trec, se schimba, se maturizeaza... ăsta e circuitul. Ai grija de mama ta si de tine. De tine cel mai mult.

| justme4yours a răspuns:

The same here laughing numai ca la mine tata e cel in cauza, never mind..deci trebuie sa porti o discutie serioasa cu mama ta, sa incepi prin a-i spune ce te deranjeaza, explica-i ca ai nevoie de intimitate si ca trebuie sa aiba incredere in tine, nu te poate opri din a face alegeri gresite, suntem oameni, invatam din greseli si mai ales noi, adolescentiihee hee spune-i ca atunci cand prietenul tau va veni in vizita, ii vei face cunostinta cu el si o vei linisti, dar pana atunci spune-i tu ce fel de persoana ewinking

| AlinaSpinu a răspuns:

Pai este Iubirea Ta nu a mamei tale..trebuie sa faci ceva ca sa o convingi pe mama ta..Mult Succes inaainte,,,
Funda?