anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema cu un fost: a trecut cam jumate de an de cand nu mai sunt cu el (am fost aproape 6 luni timp in care, ulterior, am aflat de la altii ca m-a inselat de 2 ori, a fost primul, il iubesc inca si...cred ca e mai mult un "n-a fost niciodata" decat un "fost" in fine). Faza e ca evita cu desavarsire sa se uite in ochii mei, in saptamana altfel si-a batut joc de mine si acum parca ar mai fi incetat. dar revin. dc nu se uita in ochii mei. eviat cu desavarsire, pe bune! vreau raspuns concret. funda si vot.

Răspuns Câştigător
| DoodyAlexx a răspuns:

Presupun ca ii este rusine de ce a facut sau e cum am patit eu, m-am despartit de fosta acum un an si tot asa..nu ma pot uita la ea, dar eu nu am inselat-o, deci presupun ca din rusine, sau doar incearca sa te evite

| AnnaS98 a răspuns (pentru DoodyAlexx):

Si de ce ar incerca sa ma evite? de ce? si de ce nu te poti uita la ea? si de unde atata rusine la el daca nu a avut rusine cand m-a tarat prin noroi dupa ce eu am facut atatea pentru el. u raspunde la intrebari laughing

| DoodyAlexx a răspuns (pentru AnnaS98):

Probabil si-a dat seama de ce a facut ca a gresit mult fata de tine, iar de ce te evita? Poate nu vrea sa isi mai aduca aminte de tine, tu stii mai bine ce si cum a fost intre voi, eu doar iti raspund la intrebari.

| nesuferit a răspuns (pentru AnnaS98):

Incearca sa fii mai rationala, sa te indragostesti e un lucru complet aleator, cum te-ai indragostit de el, asa te puteai indragosti de oricine altcineva, nu are rost rost sa te umilesti

7 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Poate ii e sila de tine, de asta nu vrea sa te priveasca in ochi. Cateodata voi fetele intreceri atat de tare masura in cat nu va dati seama cat de penibile sunteti. no offence, dar daca nu te vrea asta e keep walking

| AnnaS98 a răspuns (pentru nesuferit):

Faza e ca am mai auzit o teorie cum ca i-ar fi rusine pentru ca...relatia asta a fost chipurile secreta si dupa despartire au aflat toti. si el a negat si a zis ca aberez eu sau ceva. si nu. l-am iubit platonic. cel putin in perioada asta. e cam foarte fustangiu. l-am privit flirtand cu fete care nu l-ar iubi niciodata. tinteste prea sus....si nu m-ar deranja daca totusi s-ar intoarce la mine. stiu, stiu. misiune imposibila

| ILoveYouMore a răspuns:

Doamnee, dupa nume cred ca ai vreo 14 ani si suferi din dragoste, felicitari, iti traiesti viata la maxim iubind un idiot ce te-a inselat. Este numai vina ta.

| carhartt a răspuns:

Nu te-a placut, nu a tinut la tine, si nu ii pasa de tine laughing!

e simplu, incearca si tu sa il eviti, daca zici ca isi bate joc de tine.

nu vreau funda happy