Si eu am crezut ca am pereche si am avut doi masculi. s-au obisnuit unul cu altul, nu trebuie sa faci nimic
Se mai bat cateodata si nu vreau sa ajunga sa se omoare avand in vedere ca spatiul e destul de mic si am citit undeva ca au probleme legate de asta
Daca nu se bat rau [de ex ai mei doar fac galagie sau mai dau din aripi] ii poti lasa impreuna. Daca se bat rau, ii poti separa. Custile sa fie una langa alta, sa nu se simta singuri
La papagali (cel putin la perusi) nu se deosebesc cand sunt mici, daca i s-a schimbat culoarea ciocului in albastru inseamna ca este mascul, deci da, se prea poate sa fi avut 2 masculi mereu
Nu...nu poti face nimic in privinta asta doar nu poti sa il transformi in femela, dar de ce ai vrea sa schimbi asta?
1: nu sunt mici au deja 3 ani deci de aceea m-am mirat cand i s-a schimbat culoarea ciocului
2: 2 masculi in acelasi mediu se bat din cauza spatiului si de aceea nu vreau sa ajunga sa se omoare unul pe celalalt
1)Nu trebuie sa te sperii, oricum
2)Eu am 3 masculi in aceeasi cusca si de fapt.ced ca sunt 4 mai astept sa vad daca ultimelei/ultimului i se face albastru ciocul si nu s-au batut niciodata.
Nu.Este femela. Pina acum a fost in perioda de inperechere si acum nu mai este.Si este suparata ca nu sa inperecheat.De aceea poate sal bata pe mascul. Iale un cuib si ataseazal la colivie. Funda