| diavolitza a întrebat:

Problema mare. o masurai azi pe soru'mea si ghici cat de inalta e...
are app 13 ani si are 1, 70m mie mi se pare foarte mult pentru varsta ei, aproape e cat mine, credeti ca are ceva? mai creste mult ca ma intrece big grin?
si nu, nu gresi masuratoarea, ultima data avea 1, 69 m asta a fost in aprilie-mai

7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu trebuie sa va sperie acest lucru, e normal sa existe o perioada în care la o anumita varsta dezvoltarea corpului omenesc sa aiba un ritm accelerat. În mod special trebuie facuta comparatia între parinti si copii.

| marsy a răspuns:

E normal. cared k nu va mai creste.

| alexa a răspuns:

Eu cred ca are ceva...parinti inalti in primul randhappy. Am o prietena care are 1.80 si este perfect sanatoasa, deci nu ar trebui sa te ingrijorezi.Este cam inalta pentru varsta ei...insa in opinia mea va mai creste aprox 3 ani, dar nu f mult si se opri. E un lucru bun ca e inalta, ar trebui sa fii mandra de eahappyBafta

| Encore a răspuns:

Da-o la bascket.

| Shery a răspuns:

Pai daca si tu esti inalta cred ca e genetic...

| alexuzha a răspuns:

Nu are nimic si nu ati face griji eu am o cologa care la 13 ani are 1.78 m si nu o sa mai creasca foarte mult..nu ati face griji

| toto a răspuns:

Salut diavolit'o.La varsta surorii tale nu e nimic in neregula cu inaltimea! Toti (se zice ca crestem pana pe la 20 de ani) crestem! Totul e sa fie santoasa si conform standardelor medicale pentru varsta, kilogramel si psihicucul ei.Ca e mai inalta decat tine. Asta e. Sunt sigur si sper ca amandoua compensati diferentele dintre voi intr-un mod constructiv si ca nu e vorba de animozitati!