| diavolitza a întrebat:

Problema mare. o masurai azi pe soru'mea si ghici cat de inalta e...
are app 13 ani si are 1, 70m si 45 kg mie mi se pare foarte mult pentru varsta ei, aproape e cat mine, credeti ca are ceva? mai creste mult ca ma intrece big grin?
si nu, nu gresi masuratoarea, ultima data avea 1, 69 m asta a fost in aprilie-mai

9 răspunsuri:
| julliano a răspuns:

Da nu m-ai lasat sa ghici. daca ai 2 m nu cred ca te intrece happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele cresc relativ pana pe la 15 ani, o sa ai o sora superba, crede-ma asa era si sora meawinking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Offf. Numai eu raman mititica! Vreau si eu sa mai cresc.

| Klara a răspuns:

E foarte bine... \dancing
poate se face modelwinking
Si sor-mea e destul de inalta pentru o fata de 12 ani, are 1.66

cami
| cami a răspuns:

Am doua verisoare, una de 19 ani, si soru'sa de 12. Cea mica, e cam cat cea mare, cred ca in curand o s-o depaseasca. Ce sa aiba, arata fata bine!?

| Contrast a răspuns:

De crescut sigur va mai creste...singura probleme care cred ca trebuie pusa in discutie e greutatea ei...la 1, 70 45 kg? Nu e prea...subtirica? Ca de intins se mai intinde, fii sigura de asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o sora si e la fel, dar nu i sa mai creasca mult, doar o sa se dezvolte fizic.

| dEutSa_8892 a răspuns:

Pana la 18 ani amand2 cresteti! chiar daca una mai mult si alta mai putin! nu neaparat, ea daca e mai mica ca tine, trebuie sa fie si mai mica de inaltime happy depinde de organism

| Chocolate a răspuns:

Eu is o piticacrying, am ca 15 ani sh 1.65...cresc asa de greu, mi frica ca ma opresccrying... tata zice ca pe la 16 ani is gatacrying... felicitari pentru tine si sora'ta, mi frica sa nu raman asa:-s