anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema= prietena mea cea mai buna, adica este prea credula cand vine vorba de baieti adica 2 vorbe 3 minciuni si ea pune botul.Pana acum am avut grija de ea si am facut-o fraiera/idioata de n ori, adica ii iau apararea in fata colegilor mei[un exemplu :danseaza groaznic pe orice fel de melodie si cand spun groaznic o menajez, toata clasa rade de ea si o pun sa le mai danseze un pic s. a. m. d]. Este o fire schimbatoare si nu stie ce vrea, de curand a fost in club si au abordat-o 2 baieti din liceu si a 2 zi nu mai putea de fericire desi ea are un prieten care e plecat in strainatate.Chestia este ca domnisorii respectivi au pus un pariu cine o agata primul[asta am aflat de la o alta fata din cls care e prietena cu unul din ei ]cand i-am spus ca nu e bine sa umble cu respectivii s-a strambat la mine si a spus cv de genul,, e treba mea ce fac eu nu mi fi asa geloasa" si bineinteles m-am enervat la culme si i-am spus ca-mi bag piciorul in ea si sa faca ce stie ea dar sa nu mai vb cu mine, nu i-am spus de pariu dar ar fi trebui sa ma asculte sau cel putin sa tina cont de parerea mea daca suntem asa bune prietene.
Acum sunt ingrijorata pentru ea adica eu am mai multe prietene bune dar ea nu si sta toate pauzele aproape singura, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ProtoP a răspuns:

Pai.Ar fi trebuit sa ii zici de acel pariu.Incearca sa nu o mai batjocoresti,ci s-o ajuti intr-un fel, sa stea cu tine mai mult, sa nu se duca in diferite anturaje.Sau daca iti mai zice ceva de rau atunci las-o sa-si dea singura seama de ce face.

4 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! E foarte imatura.Nu trebuie să o jigneşti, deşi cred că asta e singurul fel în care realizează cât de penibilă e, trebuie să o laşi în pace până îşi bagă minţiile în cap.

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Las-o in prostia ei.La urma urmei ce te intereseaza de ea? Din ce ai scris, se observa faptul ca e cam redusa mintal fata asta.Las-o in pace,ca tot ea o s-o ia in bot si o sa se intoarca la tine. Sfatul meu e sa nu te mia bagi aiurea in viata ei,cu siguranta ai alte prietene si ai cu cine sta in pauza. Vorbeste deschis cu ea si fiti prietene,dar nu te mai ingrijora atat pentru ea,fiindca se intelege gresit faza asta(ca esti geloasa, cum a zis si ea).Tu stii motivul si punct, vezi-ti de viata taoh go on.

| Ralluca25 a răspuns:

Las-o frate! Dacă nu pricepe că este fraieră și proștii ăia doi fac mișto de ea soarta. Nu o mai băga în seamă că îți răcești gura degeaba dacă nu te ascultă pana mea spune-i de pariu și o să priceapă că a fost luată de fraieră.

| AncutzaDragutza97 a răspuns:

Prietena ta =loser, nu te supara, dar nu ar trebui sa stai cu astfel de persoane in preajma ta pentru ca pur si simplu te trag in jos, iar colegii te vor considera in timp la fel k ea laughing