| trocki1238238409238409 a întrebat:

Problema sta in felul urmator. Sunt anul 1 la poli Bucuresti, mecatronica si robotica la facultatea de mecanica. Am ales aceasta facultate fiindca am mai avut inca 2 prieteni ce au mers aici și eu nu eram decis absolut deloc ce sa fac pe mai departe și am zis sa merg aici fiindca sunt si ei si ma voi acomoda mult mai usor. Dupa primele 3 saptamani, pot sa zic ca urasc total aceasta alegere. Viata la camin, e geniala, colegii sunt super de treaba, dar in schimb, nu imi place absolut deloc acest profil. Urasc din inima chimia si fizica, la fel si desenul tehnic. Incet, incet, am inceput sa intru in ceva stare de depresie. Nu prea mai vorbesc cu nimeni, sunt mereu trist si nu mai am niciun orizont. Nu prea mai mananc, nu am chef sa mai vad pe cineva si la camin, in ultima vreme, urasc tot. Nu imi place deloc facultatea, viata de student. Nu ma vad aici. As vrea sa ma intorc acasa, la parinti, pentru o perioada. Apoi ori dau la politie, unde mi se pare destul de interesant sau chiar as incerc sa fac ceva curs de IT si sa ma angajez remote, daca se poate. Ce parere aveti despre aceasta situatie? La facultate o sa renunt cat de curand posibil. Nu vrea sa imi mai prelungesc calvarul. Simt ca nu e locul meu aici. Urăsc total și deja simt că intru in ceva depresie care ma termina efectiv.

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Daca simti ca nu iti place si nu e de tine, mai bine te bagi la politie, e mai misto si faci mai mult efort fizic.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci nu mai pierde timpul ca te adancesti in depresie si frustrare si anunta ca ai renuntat la facultate.
Cel putin faci bine unui alt amarat care este cazut, primul sub linie...ca poate incepe si el facultatea, ca macar unul sa faca ceva in viata cu mecatronica, daca tu nu vrei.
Inscrierile la Politie se fac prin ianuarie-februarie si tot pe atunci se incep si testarile (medicale, probe fizice samd)....deci abia ai timp sa te pregatesti, daca te intereseaza o asemenea academie.

| Roger645 a răspuns:

Din ce stiu anul 1 si 2 se face cam aceeasi materie la toata UPB. Stiu ca la inceput te loveste trenul, ritmul fiind aproape dublu decat la liceu. Daca vroiai sa fii bazat pe IT dadeai la auromatica, angajatori majori apar inca din anul 4, insa se intra cu peste 9.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă te îmbolnăvește, renunță.