| MihaiFCB a întrebat:

Problema! Suntem clasa a 8 a A. Am o diriginta ratata raw dc spun asta : pai, nu face nimic nu ia nici o masura ne nea mai mutat in banci la loc pe 3 randuri ( tot cate 3 stam ) si acu vrea sa ne puna in ordinea alfabetica crying In cazul in care o cunoasteti se numeste Ciceu Claudia si a predat sau inca preda la Bolintineanu ( liceu ) ce sa facem sa ii schimbam parerea plsss pareri crying(

Răspuns Câştigător
| LoVeIsLiFe a răspuns:

Buna:*
pai uite eu iti spun sincer:
o dirigina complicata cu caracter greoi nu'i poti schimba usor deciziawinking
ti'o spun din experientza.
dar uite spune'i asa poate ca va merge
ii spui ca : doamna va rugam sa nu ne mutati ca suntem cumintsi nu facem galagie daca ne lasati sa stam cum vren.si mai bagi tu ceva pe acolo
daca chiar nu o convingi atunci incepeti sa urlati totilaughing
atunci se va enerva si va va punebig grin
sper ca te'am ajutatwinking

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Singurul lucru care poate fi facut este de a discuta cu ea, de ai explica rational ca nu va convine pozitiile voastre in banci, sunt sigura ca nu e asa scorpie sa va ignore si sa nu faca nimic. In caz de nu vrea sa va mute discutati cu parintii sa o convinga ei, adesea ei sunt mult mai convingatori decat elevii. PEntru ca nu prea are ea cuajul oricat de tupeista o fi, sa infrunte parintii elevilor ei sau sa ii contrazica, stiu din propria experinta crede-mawinking. ITI doresc succes si o zi cat mai buna!happy

| madalyna a răspuns:

Nu cred ca o sa foloseasca cuiva numele ei asa ca mai bine ramanea anonima si eu nu inteleg ce ie rau in asta ca va mutat sau ca o sa va puna in ordine alfabetica tie de ce te frica pana la urma? sa nu pici cu vreo fata uratica in banca?

| ledzeppelin a răspuns:

Faceti,gen un pact cu ea. Daca sunteti cuminti sa nu va mute.

| VaRog_7698 a răspuns:

Accepta! Asta este!