A preferat sa te lase asa deodata fara nicio explicatie pentru ca este un parsiv si nu are rost sa te mai gandesti la el, daca te placea cu adevarat insista mai mult ca voi sa iesiti sau sa formati un cuplu
Probabil ca tu esti mai desteapta decat celelalte fete cu care iese poate ca pe ele le prosteste si primeste ceva in schimb, parerea mea e sa treci mai departe pentru ca nu meriti un asa prieten arata-i ca poti fi indiferenta cu el desi iti este greu nu-i arata acest lucru
Nu te merita nu intelegi? Din ce ai zis reiese ca esti o fire mai volnerabila. Mai tarziu o sa regrete si o sa se "intoarca la tine" daca treci cu vederea faci cea mai mare greseala. Poti sa faci pe inabordabila sau poti sa vorbesti cu el scurt si la obiect asa iti dai seama daca merita. Parerea mea. Nu prea ai de ce sa plangi desi chiar stiu cum e. Daca vrei sa vorbim(obisnuit ca intre prieteni) add la constantin_kosty sau un mail pe costi.prichi@gmail.com
Tu esti la varsta la care de-abia inveti ca nu trebuie sa ai incredere in ceilalti,
Poate ca nu vrea nimic serios si atunci nu a vrut sa abuzeze de sentmentele tale...
Trebuie sa inveti sa pretuiesti pe ceilalti fara in schimb sa te lasi ranita de acestia...
Atat timp cat nu te ranesti tu singura prin compromisuri si alegeri gresite, nimeni altcineva nu te poate rani cu adevarat;