| mindyabusiness a întrebat:

Probleme de adolescenti. Vreau parerile voastre. Mie mi-a placut de un baiat de mult timp. Astazi cea mai buna prietena i-a zis lui ca mie imi place de el. Baiatul crede ca sunt psihopata. Anul viitor vom avea olimpiada de engleza si vreau sa marazbun luand un punctaj mare. Nu stiti ceva siteuri pentru a imbunatatii vocabularul? Am sa-l distrug!

Răspuns Câştigător
| NoNameAsdfgh a răspuns:

Maii..eu nu stiu site-uri.dar in loc sa te gandesti ca il distrugi..de ce nu te gandesti ca e bine pentru tine sa castigi..nu pentru al distruge pe el.tu lasa-l sa creada ce vrea..nu conteaza..conteaza ca tu stii adevarul.o sa mai vina baieti..pana o sa te saturi..si prietena aia a ta nu iti e prietena daca i-a zis.s-au vroia sa te ajute? oricum ar fi.tu nu trebuie sa te razbuni..lasa-l sa si-o ia de la karma..multa bafta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te razbuni. Ignora-l si va vedea ca parerea lui este egala cu zero pentru tine.
Daca te vei stradui prea mult sa iei punctaj mai mare ca el poate ca va observa. Trebuie in primul rand sa te gandesti la tine si daca va fi sa castigi, sa te bucuri tu, nu sa ii faci lui in ciuda.
Pana la urma el nu are nicio vina. A aflat o veste si si-a creat o parere despre tine.
Nu il poti invinovati ca te face psihopata daca atat poate mintea lui sa deduca atunci cand o fata il place. happy

| mius a răspuns:

Razbunarea este arma prostului.
tu ai auzit de google.ro

| DiaconitaBianca a răspuns:

1.Cred ca acea buna "prietena"e de fapt o prietena falsa si cred ca pe viitor sa incerci sa nu-i mai spui toate secretele tale.
2. Acel baiat in loc sa fie bucuros ca cineva il place te-a facut psihopata... Sti ce cre eu? In afara de faptul ca nu te merita e unnesimtit pentru ca in acel moment cred ca ai suferit.
3. Nu trebuie sa distrugi pe nimeni tot ce trebuie e sa inveti si sa-i demonstrezi ca a pierdut o fata DESTEAPTA.
Sper ca te-am ajutat