Stii eu zic ca e mai bune sa il uiti, pentru ca dupa cum am inteles se cam da tipul la cine apuca si chiar daca il placi si iti doresti sa fi cu el e mai bine asa, pentru ca tipul e mai mare.ai vazut si tu cum se comporta.si in plus daca e mai mare vrea mai mult.intelegi tu.deci eu zic sa il lasi balta.sunt o gramada de tipi draguti care sa te si merite.asta e parerea mea
Tind sa cred ca totusi ma place ca a flirtrat cu mine si eu nu l-am bagat in seama(imi placea dar sunt eu prea timida) si poate s-a dat la prietenele mele ca sa ma faca geloasa
Si eu sunt de parere cu zuuz :d nu are rost sa te incurci de acum cu asa oameni.vei avea numai de suferit, deoarece el, chiar daca ar fi cu tine.tot ar flirta si cu altele.si o sa fie dureros...mai bine indreapta-ti atentia spre altcineva.care sa te merite
phei da e logik genn ce dracut il plac mi s-a intamplat si mie vezi cum imi reactinneaza probabil ca e tipu care nu se multumeste cu una si se da la toate daca esti "rea" date si u la prietenii lui sau daca nu lasa-l uita-l nu merita sa fi cu astfel de pers nu se multumesc cu una zic din propria expereitna:d
Cam cati ani are? Ii cam place sa se joace. Mai bine uita-l. E mai bine acum decat sa mai vorbesti cu el si sa pui si mai mult suflet Iti va fi mai greu dupa ...La liceu vei cunoaste multi tipi grozavi printre care si unul care sa-ti puna capac. Mai e putin. Asa ca uita-l pe asta sfatul meu. Tu faci cum crezi ca-i mai bine. Ai grija de tine
Las-o balta si asteapta sa mai cresti un pic(din exprimare reiese ca ar fi banchetul de clasa a 8_a...deci nu e momentul sa-ti faci griji pentru asta)daca e de a 12-a atunci nu cred ca trebuie sa-ti bati capul cu el pentru ca nu merita, o sa mai ai ocazii de astea, nu e ultimul ''barbat'' de pe pamant(ghilimelele sunt pentru comportament...)