| Gosh. a întrebat:

Profesoara de chimie efectiv ma uraste?!

Nu pot sa mai suport nedreptatea de care da dovada. Desi merg la unul dintre cele mai buna licee din oras, aceasta profesoara de chimie este in mod evident o persoana prefacuta si cu interese ascunse. Are doar cativa preferati, cu care face pregatire in secret ( credeti-ma, am descoperit chiar eu)iar pe ceilalti ii trateaza numai cu indiferenta.
Cu mine mai ales, chiar are o problema...Astazi,in laborator doua dintre preferatele ei se certau intrucat niciuna nu voia sa faca un experiment. Profesoara s-a uitat in directia bancii noastre, iar eu m-am uitat in ochii ei, iar ea bineinteles a inceput sa urle efectiv la mine, si sa imi adrese cuvinte care chiar m-au jignit, mai ales ca eram nevinovata.
Nu este prima oara, mi s-a mai intamplat de cel putin 5 ori, iar ea este SINGURA profesoara care are ceva cu mine. Si chiar este ciudat, intrucat iubesc chimia si am numai note de 10...
Am mai gresit si eu, toata lumea greseste, dar in cele mai multe cazuri sunt judecata pe nedrept. Azi pur si simplu am izbucnit in plans, nu mai suportam nedreptatea de care da dovata.

Sunt disperata, cum as putea rezolva situatia?! Parintii ma judeca si ei si nu ma cred, iar diriginta nu cred ca m-ar intelege. Vreau sa spun de asemenea ca sunt in clasa a 8-a, si nu sunt un copil razgaiat caruia i se pare ca totul i se cuvine. Imi cunosc limitele, dar mai imi pot da seama cand sunt certata fara sa merit.

Daca as fi un elev prost, as intelege, dar totul demonstreaza exact contrariul.
Ajutor? Cum pot rezolva aceasta situatie?

Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Imi pare rau ca treci prin asta mai ales ca inveti la materia respectiva! Nu inteleg insa de ce nu te cred parintii, ei ar trebui sa fie primii care sa iti acorde incredere maxima. Sfatul meu ar fi sa incerci sa o ignori pentru ca nu ai ce face in situatia data.Invata la fel de bine si in timp o sa ii dovedesti ce fel de om esti! Exista din pacate in invatamant multe "personaje" care n-au nici-o legatura cu meseria aleasa. Un bun profesor ar trebui sa fie in primul rand un bun psiholog dar din pacate comportamentul multora lasa de dorit.Incearca sa ii eviti privirea si fii tu cea inteleapta in situatia asta.Stii cum e:cel mai destept cedeaza! Te puphappy.

4 răspunsuri:
| DeNyyy a răspuns:

Asa este lumea asta ...foarte rea

| jolie a răspuns:

Eu as vb cu directorul scolii si iasi explica ce se intampla dar de ce nu o intrebi chiar pe ea ce problema are cu tine, in fata tuturor

Răspuns utilizator avertizat
| lucian99 a răspuns:

Trebuie sa le spui la prieteni tai si impreuna ducetiva la director si spuneti toata povestea