Mai, depinde.Pentru ca eu am un profesor foarte handicapat de romana(scuza-mi vocabularul, dar cum vrei sa il numesc daca el in clasa a VIII-a ne da teza cu materie care am facut-o dintr-a V-a si nimic dintr-a VIII? Cine mai stie de-atunci?). Nu face absolut nimic la ora, anul trecut ne zicea tehnici de sinucidere si alte idiotenii.Si eu uram romana, deci nu o suportam! Daca auzeam romana ii saream la gat respectivului/respectivei.Si acum, am inceout sa mai citesc, de compus versuri compun, iubesc asta, mi se pare un mod de-a te exprima, si a inceput treptat sa imi placa, desi proful e idiot, ti-am spus.
Parerea mea este ca daca iti place materia, depasesti zicala de mai sus. Daca iti place materia o inveti, sa fie si cel mai idiot prof din lume, nu te lasi pana nu o stii foarte bine.Este adevarat, zicala este de multe ori intalnita, mai ales la copii din generala, pentru ca nu isi dau seama. Sper ca te-am ajutat.
Succes
Sa zicem ca in 80% din cazuri daca placi profesorul placi si materia de examplu profesoara de biologie e foarte simpatica si biologia este materia mea preferata pentru ca la ora pot fi atenta si pot intelege mai bine ceva mai bine daca il aud cu placere sau cu ura.
Dar de exemplu a doua mea materie preferata este chimia cu toate ca o urasc pe profesoara asa ca depinde de fiecare persoana.
Funda?
Doarunaltutilizator întreabă: