Cred ca ar trebui sa ii spuneti sa se linisteasca. Daca nu face asta trebuie vorbit ori cu diriginta / dirigintele sa il atentioneze. La director trebuie mers in ultima instanta. Oricum nu trebuie sa ramana lucrurile asa.
Vorbiţi cu dirigintele şi respectiv cu directorul să facă ceva în privinţa asta.
Eu m-aş duce la Inspectoratul Şcolar Judeţean cu jalba-n proţap, că-s pline şcolile de mârlani de genul ăsta şi ar trebui exterminaţi. Profesional, pe linie administrativă, bineînţeles.
Avem şi noi un prof de sport care se dă la toate elevele lui, se duce cu alea prin baie etc, le pune mâna pe fund, e un obsedat noroc că nu-l am pe el ca profesor
Un profesor cred ca tanara care are inclinati sexuale, profesor curvar, spuneti in fata si gata daca sunteti la liceu sunteti mari aratati bine sau daca nu vorbiti cu directoarea/directoru sau diriginte/diriginta sau parinti, daca continua tot asa, dar va si pipaie?. Spuneti in fata si gata scurt si la subiect.
Si la noi se dadea profu de mate in clasa. 5-a pana cand l-a filmat un baiat si a aratat la diriginta sau la directoare, nu mai stiu sigur si apoi sa potolit .
E cumva profesorul pe nume Panca? si la noi se dadea cand eram in generala, mai era si mos
Daca sunteti fete de liceu (clasa 11-a, 12-a) da si eu m-as da, dar daca nu sunteti inseamna ca saracu are o problema mentala si trebuie tratat
Foarte interesant. ideea e ca depinde si de varsta profului si de varsta ta. De ex. daca tu ai 14 ani si profu are 30. e grav.
Ori e pedofil ori e prost.
Probabil ca ar trebui sa ii spui dirigintei sau parintilor tai.
OchiiCaprui întreabă: