E normal sa fi atras de femei si de..activitatile lor! Le asociezi cu ele. Asa simte nevoia trupul tau sa se apropie de ele,asa a fost invatat si asta il satisface. Nu exista anumite tipare general-valabile pentru a te numi ''barbat''. Personalitate ca a ta este des intalnita in ziua de azi si nu necesita schimbare a sexului sau a orientarii sexuale ci doar acceptare de sine sau in caz in care nu te ai acceptat deja,tot trebuie s-o faci. Nu poti schimba ceva ce nu accepti. In prezent asta esti si vad ca ti place. E bine. Tu vrei asta! Indiferent daca esti femeie sau barbat,asta nu te impiedica sa traiesti viata asa cum iti place. Important este ca esti viu,traiesti,esti sanatos si te poti bucura de toate.
In cel mai rau caz,e posibil ca aceasta atractie a ta sa fi generat nu o boala,ci o tulburare de personalitate pe care nu o constientizezi. Un psiholog clinician isi poate da seama de asta mai bine decat orice alt psiholog sau psihiatru,cu ajutorul tau,desigur.
Iti spun asta pentru ca exista posibilitatea ori probabilitatea este cu atat mai mare cu cat tu nu te accepti asa cum te ai format psihic dar chiar si daca te complaci,nu este exclus.
In rest, iti poti exprima latura masculina in felul tau. Poti fi predominant masculin la serviciu, in functie de ce doresti sa faci in viata sau poate ca latura ta adevarata este, culmea, in stare latenta si gata sa o descoperi. Ai putea face ceva in sensul asta. Ramai acelasi in esenta!
Cauta pe Youtube Jefree Star, Manny MUA, James Charles, au canale de beauty si make up, adica sunt barbati, se identifica ca barbati dar le place sa se machieze si sa poarte haine feminine. Eu nu cred ca e nimic rau in asta, adica trebuie sa iti traiesti viata asa cum vrei tu, chiar daca nu te incadrezi in standardele societatii. Personalitatea e cea mai importanta.
Multumesc pentru opinie!
Standardele societății sunt la fel de cand lumea pentru că in România nu exista termenul emancipare si e una dintre cauzele pentru care suntem priviți altfel in occident. Am mers in Bucuresti, am observat ca nimănui nu-i pasa ce fel de mentalitate adopți. Asta m-a bucurat un pic, dar din pacate nu traiesc acolo si nu am posibilitatea de a ma integra social unde stau pentru ca sunt oameni ce conviețuiesc doar dupa tiparul clasic iar perspectiva mea asupra vietii ramane doar o simpla fantezie. Nu pot fi fericit nici singur, am nevoie de oameni, dar oamenii n-au nevoie de mine daca las aparentele deoparte si le marturisesc ce ma atrage, de fapt. Numai bine!
Sunt sigura ca o sa găsești tu o cale sa fii fericit, pana la urma doar asta contează, fericirea. Și sănătatea
Esti TRAVESTIT!
Asa se cheama placerea de a te imbraca, machia si comporta, ca o persoana de sex opus tie.
Pentru moment, ne putem referii doar la Travestit, dar daca apar in timp si deviatii sau preferinte sexuale diferite, atunci putem sa ne referim la transgenda sau transsexual.
Explicatii mai amanuntite si mai clare, gasesti pe intrenet, daca cauti pe google, fiecare termen in parte.
Multumesc de raspuns!
Nu va fi vorba niciodata de alta preferinta sexuala. Mi-as fi dorit sa ma nasc fata si sa fiu tot cu o fata, nu mai agreez deloc barbatii chiar daca, ironic, eu sunt unul. Incerc sa schimb asta strict prin comportament si mentalitate, fizicul ma intereseaza mai putin sau chiar deloc. Nu m-ar fascina sa fiu o 'incercare' de fata, mai mult ma intereseaza sa gandesc si sa ma comport ca una.
Vrei sa fii fata 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sa adopti o identitate de gen feminin? Eu cam asa am dedus din "imi place sa fiu tratat drept o fata, mi-as fi dorit sa ma nasc fata". Vrei sa iti modifici corpul ca sa semene cu al unei fete, sa iti creasca sani, sa nu mai ai par facial, sa ai pielea fina, etc. Eu cam asa am dedus.
Daca da, atunci esti fata trans. Pentru clarificare si pentru mai departe iti trebuie cateva sedinte la un psiholog bun, contacteaza asociatia Accept, se pot face sedintele si prin Skype ca inteleg ca nu esti din Bucuresti. Poti sa ma adaugi la prieteni si sa vorbim in privat. Eu sunt fata trans, am realizat asta la 46 de ani, am inceput tratamentul hormonal la aproape 48 si mai am putin pana implinesc 3 ani.
Multumesc de raspuns!
Mi-as fi dorit sa ma nasc fata dar din moment ce m-am nascut baiat, consider ca e inutil sa INCERC sa arat ca una pentru ca as arata penibil si nu as fi multumit cu un look wanna be. (Apreciez persoanele care incearca asta si chiar le iese, dar nu ma pot impotrivi mamei natura) Sunt multumit de corpul pe care il posed, in schimb conceptia mea asupra vietii, din punct de vedere psihic, e diferita. Sunt interesat de makeup, de articole & filme feminine, de orice ale legatura cu aceasta latura. Inca o data, respect acest gen foarte mult, imi place sa-mi petrec timpul numai cu ele, imi place sa ma comport ca o femeie, dar totodata m-am impacat cu ideea ca sunt baiat si nu as fi pregatit (inca) pentru o operatie sau lucruri asemanatoare (ca tratamentul hormonal). Singurul lucru pe care vreau sa-l inteleg e cum sa ma integrez in societate cu o astfel de viziune atipica si, mai ales, cum sa-mi petrec in continuare timpul in prezenta lor, avand in vedere ca majoritatea fetelor cauta barbati adevarati si nu unii ca mine. Traiesc in continuare cu acest fetish in taina si nu pot marturisi nimanui asta pentru ca as fi exclus.
Nu mai te uita la prostii americane, scoate-ti chestiile astea din cap si o sa-ti treaca