Ok deci pentru inceput iesi afara! stiu. va fi plictisitor sa te plimbi singura ceea ce nici nu iti recomnand. nu stiu ce hobiuri ai dar presupun ca prieteni erau esentialul. dar nu conteaza. te poti distra si fara ei sper! DEci poti citi o carte. daca nu iti place lectura alte ooptiuni banale : incearca sa faci lucruri banale ca sa nu iti spui ca pacat! de ce nu erau si ei cu mine sa vada/auda/simta asta.Fa-ti de cap. de exemplu du-te si fa-ti breton daca nu ai /. si vrei avea de lucru cu el toata ziua sa il aranjezi. daca ti se pare prea extrem mergi in vizita pana la bunci, unchi, matusi si streseazai cu plictiseala ta. te vei simti mult mai bine. te asigur! daca toate astea nu iti sunt de ajuns(sper sa nu) stai intinsa in pat si asculta muzica... orice. mergi ia-ti un tort de ingheetata cu aroma ta preferata si leneveste cu el in pat toata ziulica. sau invatiti ceva pentru scoala, orice! Dar nu sta degeaba fara macar ceva de mancat langa tine. Bafta! Funda?
Buna din nou.@LuLu daca nu sti dc raspunzi numai asa. Daca nu poti ajuta nu te baga.
Pai nu stiu. iesi pe afara. plimbate prin parca... uitate la un film. vb la tel. nu stiu...
ksm1485 întreabă: