| WonderGirl7 a întrebat:

Pt. băieți, care este cea mai frumoasa fata din punct de vedere fizic de pe internet?
Pt. fete, care este cel mai frumos băiat din punt de vedere fizic de pe internet?
Nu contează dacă pers. aceea cântă, dansează, face yb etc.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Elena udrea

| Ofiintă a răspuns:

Tom Ellis.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

De pe internet? Adica vedeta vrei sa spui? Nu... persoane cunoscute pe diferite retele de socializare, care sa aiba cel putin o poza si o putem da exemplu?
Atunci nu... nu am vazut acea "cea" mai frumoasa dintre "vedete". Bineinteles ca sunt foarte multe fete frumoase din cele la care ai facut tu referire.

| Celcestietot a răspuns:

Mia Khalifa

| WonderGirl7 explică (pentru Celcestietot):

Acuma glumești?

| Celcestietot a răspuns (pentru WonderGirl7):

Da, nu am mai pus emoticon și probabil că nu ți-ai mai dat seama dacă glumesc laughing

Ava Max este drăguță, la altcineva nu mă pot gândi... probabil pentru că sunt îndrăgostit love struck laughing

Oricum scrisesem că nu contează ce face, sau ce a făcut thinking laughing, deci putea fi și o alegere pe bune happy. Acum răspunde-ți tu la întrebare, sunt curios big grin.

Well la bărbați imi place mult de Andy Biersack, Machine Gun Kelly, Sean O'Pry și Clement Chabernaud.
Il urasc pe Ian Somehalder. Ca toate fetele vai ce hot ii si nu știu ce, dar mie personal mi se pare oribil.
)))
La femei e greu. Avem o româncuță foarte frumoasă (habar nu am dacă are op estetice) o cheamă Christina Ich. M o dat pe spate personal si mie personal imi plac băieții.
Alta frumoasa ar fi Megan Fox.
Ce crezi de gusturile mele?

Ai niste gusturi interesante, toti acestia au in comun o oarecare originalitate, si o latura de bad boy (cu nice guys ai ceva laughing?) dar... cum sa il urasti pe Ian surprise? Este ca si cum ai ura ciocolata, sau untul de arahide cu jeleull smug crying! Asta este, fiecare cu preferintele sale.
Auzisem ca nu are adaugari romancuta. Este ok si Christina Ich, ar merge sa ne reprezinte tara intr-un concurs de frumusete.
Ce parere ai despre Ava?

Ava e drăguță pentru. mine, dar nu i nimic special. Iti zic sincer. N are acel ceva care sa ma atragă...
Ian pentru mine e urâțel. Asta e situația.

Ok, inteleg, dar imi poti spune 1-2 fete din strainatate care te atrag pe tine happy? Fiecare il vede pe Ian in felul sau big grin.

Taylor Hill, Megan Fox, Cara Delavigne și Barbara Palvin.

Din curiozitate happy, acel ceva special sunt ochii sau pur și simplu altceva, cum ar fi trăsăturile feței sau atitudinea?

Imi plac mult ochii lor într-adevăr, dar nu numai asta. Trăsăturile fetei, corpul, felul de a se îmbraca si de a vorbi.
Faptul ca au ajuns cunoscute pentru. fizic si personalitate.
Sunt mulți factori.
Mie imi place ca toate sunt diferite ca caracter, Cara fiind cea mai nebunatica laughing
Ce crezi despre ele? Fii sincer...

| Sofer a răspuns (pentru Celcestietot):

Și eu o ador. E frumoasa pentru mine laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru Sofer):

Foarte bine, pana la urma este si ea fata! laughinghee hee

Ia uite, un răspuns bun și inteligent happy! Ceea ce vad eu in comun că au (poate și tu vezi la fel), este că tipele sunt pline de energie și interesante, iar asta parcă te face să vrei să le cunoști mai mult big grin. Megan Fox, Cara Delavigne, Barbara Palvin și Taylor Hill sunt niste fete mișto, la care dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că ai luat o decizie bună alegând-ule happy. Confesiunea s-a terminat și am fost sincer laughing!

| Michaeel a răspuns:

De pe internet? Nu prea ma uit eu după tipele alea ca e prea mult photoshop și plastic. Natalie Portman mi s-a părut din totdeauna o femeie foarte frumoasa, de asemenea Keira Knightley și Ellen Page.