Eu niciodata nu am umblat dupa o fata sa arate intr-un anumit fel sau sa fie tupeiste, sociabile sau timide cum zici tu, de multe ori cand vedeam o fata pe strada si imi placea de ea si eu nu eram implicat intr-o relatie incercam si eu cate ceva sa ma bag sub pielea ei, de multe mi-a mers, tot de multe ori am fost refuzat dar tot ce am facut am facut in asa fel sa nu ma schimb deloc, sa fiu cat mai natural, nu e bine sa fi fals ca pana la urma falsitatea iese la iveala si f multe de pierdut.Si nu cred ca e cazul sa bagi toti baietii in oala, nu se joaca toti cu fetele sau se cred cuceritori, cum nici ftele nu sunt toate la fel, unele mai sunt cu fite, impresii dar sunt si multe fete de treaba, exact ca in cazul baietilor.Bafta si pup
@cristi27, daca esti intr-adevar asa cum spui, chiar ai respectul meu sincer. te apreciez! rar asa baieti.
Corect, sunt multi baieti care nu mai incap de ei de frumusete, care se cred cei mai macho-man din lume, dar eu zic ca unui baiat ii sta cel mai bine atunci cand este natural, atunci cand isi arta toate laturile si pozitive si negative, nu trebuie neaparat sa iesi din tipar, trebuie doar sa fi tu insuti si atunci ai cel mai mare succes la fete
Eu unu o prefer pe cea care imi place, indiferent cum e ea...si nu toti se joaca cu fetele... dar uneori nu strik un pic de "sirop" pentru "gustul personal"
Mie tot timpul mi-au placut fetele care stiu in primul rind sa se pretueasca pe ele insasi,, sa fie devotate si sa poata respecta porsoana draga,, Da de ce ne place sa ne jucam cu voi,,?,,, Probabil e un dar de care posedam noi,,.
@cosolovschi
'' Da de ce ne place sa ne jucam cu voi,,?,,, Probabil e un dar de care posedam noi,,. ''
Nu zau...
?
anonim_4396 întreabă: