Acum depinde la ce te referi cand spui asta, daca un baiat incearca sa te atinga fara a avea o intentie grosolana si tu nu ii permiti va crede despre tine ca esti o salbatica, dar daca te referi la ideea de a ajunge in pat cu un baiat de la prima intalnire asta ar insemna sa nu te respecti pe tine ca femeie si ai sa pari in ochii lui drept o femeie usoara, acum depinde si de ceea ce iti doresti tu ca femeie o simpla aventura sau tentativa de a incepe o relatie...deci parerea mea:fa ceea ce simti pe moment fara ca pe urma sa ai vreo urma de regret!
Sunt persoane care chiar numai pentru asta se intalnesc si nimic mai mult (sentimente). nimanui nu ii strica un FUN dar acum depinde si de persoane. daca e doar pentru asta e ok cat timp nu inseli persoana care te iubeste.
Draga nu conteaza ca faci de prima intalnire ceva cu el. sau a doua eu m-am intalnit cu iubitu meu la prima intalnire, mi-a placut de el. si lui de mine si am facut dragoste am ramas impreuna eram un impreuna. am trait o viata frumoasa si acum ne-am casatorit ca de prima intalnire am facut si dragoste, nu vb numai de atingere asa ca daca te place cu adevarat o sa ramane cu tine, chiar ca tot mai mare atractie are/.
ileanadaniela întreabă: