anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pt fete:
Daca bei lapte/mananci ceva ce contine lapte(creme de ex.) cand esti pe stop o sa ai dureri?
ADik am mai auzit asta si vad ca a inceput sa ma doara burtasad si mai devreme au baut lapte

10 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Nu draga mea. Nu are nicio legatura. Nu am auzit niciodata de asa ceva.

| Cryssy a răspuns:

Stai linistita frumoaso.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, n-are nici o legatura. E adevarat ca in primele zile de menstruatie te balonezi mai usor, dar nici chiar asa incat sa ai dureri.

cami
| cami a răspuns:

Nuuu, cred ca in subconstienul tau s-a format ideea asta. Si eu inainte sa am menstruatie ( imi spusese mie o fata, ca ai o foarte mare pofta de mancare ) Si ce crezi? Imi venea foame din 15 in 15 minte... Deci... subconstienul lucreaza.

| dada a răspuns:

Nu... de obicei cand ai dureri in timpul menstruatiei inseamna. ca este " perioada de ovulatie "

| juniper a răspuns:

Sincer... NU. Eu beau lapte in fiecare zi si pana acum niciodat nu m-a durut burta, este doar o poveste de speriat fetele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer n`am auzit asta, nu prea cred. Pentru ca eu beau aproape un litru de lapte pe zi, si nu ma doare de asta, sunt sigura, pentru ca ma doare doar in prima zi si atatoh go on. Iar in a2 a, beau lapte, nu? Si nu ma mai doare!batting eyelashes

Deci nu e:-J.Nici vorba!hee hee

| StarDust a răspuns:

Doamne ce tampenii laughing nu are legatura asta cu durerea de burta din contra! laptele ajuta contine calciu.si cum tu ai nevoie de calciu in perioada ciclului... iti afce bine. ceea ce simti tu este provocat nu stiu. de toate prostiile aste pe care le auzi. nu te mai lua dupa toate tampeniile. si daca tot vbim de lapte. ia calciu mult in perioada asta. happy

multa bafta :*

| Emeraude a răspuns:

Durerile ălea de burte sunt absolut normale pentru perioada de ciclu. Le ai si fara sa bei lapte. Ovulatia se produce de abia in a 14a zi a ciclului, deci nu poti avea ovulatie la fiecare durere in timpul menstruatiei thinking Stai linistita, nu are ce probleme sa creeze, ba din contra, e indicat sa bei deoarece contine calciu si ai mare nevoie de el in perioada asta... nu o sa te doara, bea in continuare lapte laughing. succes!

| Bianca_9595 a răspuns:

Nu am mai auzit, dar nu cred ca este adevarat. Poate ca tu te gandesti si autosugestia functioneaza.Ca de exemplu cand te doare burta si te gandesti numa acolo te doare si mai tare, dar de exemplu cand esti cu gandul altundeva si nu te gandesti nu te mai doarea.