Nu cred ca mai zic profii nimic
da impresie proasta tot isi fac
dar...pe tocurile alea o sa te simti tare incomod.
or sa te doara picioarele.
o sa tropai prin clasa...eu nu le-as lua...nu la scoala.
Depinde. La mine în şcoală erau unii profesori care nu erau de acord ca noi să purtăm tocuri. Dar, erau alţi profesori care nu avea nimic împotrivă.
Sunt super tari.Nu prea conteaza parerea profesorilor daca tie iti plac. Oricum esti si destul de mare daca treci in a8a
Sa nu iti faci griji pentru ce v-a urma. Ce pot sa-ti faca profesorii? Te imbraci, incalti cu ce ai nu? MUlT Succes!
(si eu sunt fana Lady gaga /m\ )
Depinde cati ani ai... daca ai varsta cuprinsa intre 11-14-15 ani nu. daca ai mai mult merg o sati stea super... fundita
Da eu cred ca o sa iti stea bine chiar daca esti mai slaba iar profesorii zic multefunda?
Modelul e dragut, si mie imi place.
insa tocul e destul de mare, nu stiu cat o sa te avantajeze mai ales daca esti inalta.
plus ca nu stiu cat o sa rezisti, o sa ai niste dureri crunte la inceput. depinde si de restul colegelor, sa nu pari tu cea mai 'impopotionata'.
decizia iti apartine, insa sper sa iti fiu de ajutor!:*
Buna...depinde ce varsta ai... daca esti in gimnaziu nu cred ca ar trebui sa ii porti la scoala parerea mea
Nu, scuze, dar nu merg pentru scoala. Poti sa-i porti prin oras sau unde vrei. Nu ma intelege gresit. Sunt niste pantofi grozavi, dar nu se merita sa faci impresie rea la scoala mai ales ca esti intr`a 8-a si termini. Si daca esti inalta de ce sa vrei sa fi si mai si? daca avea tocul mai jos poate ar fi mers... Doar imagineaza-te mergand la tabla pe tocurile alea, o sa tropai si nu cred ca o sa te simti prea bine. tu decizi
Marius339 întreabă: