@paula draga nu te inseala... ti-am zis ca el e al meu... iar tu esti o visatoare mica @ bro da adevaru pe fata iubire... vor indura adevaru sunt sigura
@nekane te-ai facut ca nu vezi rasp meu aaaa? te simti vinovata aaa? bineeee...acu mai vezi decat pini de la brad
Mie imi plac baietii tupeist..pentru ca ii mai simplu de combinat si poti sa vorbesti orice cu el.
Imi plac timizii..pentru ca dupa un anumit timp se "transforma" in tupeisti)
Mie imi plac baietii mai indrazneti (pentru ca si eu sunt asa )... nici chiar tupeisti de tot dar nici prea timizi...pentru ca daca el e timid fata de langa el poate sa inteleaga si altceva sau stiu eu. e mai bine mai indrazneti.
Pa pa
Mie deocamdata, imi plac baietii cu tupeu pentru a fi amici, inca nu sunt la varsta de iubiti:-J!
Pai, mie imi plac baieti tupeisti! Adica daca tot ai un prieten sa ai frate acolo pe cineva langa tine, nu o mamaliga! Adica intelegi tu! Ei bine nu f tupeisti, adica nu sa ajunga la acele intrebari idioate! Dar nu o MAMALIGA...
Mie una imi plac baietii tupeisti......stie cum sa te ia...si mai ales vagabonzi sunt cei mai iubiti
Pe la mijloc!
DE CE pay... nu prea timid.sa iti ceara voie la baie.
sau Tupeisti...sa de`a in tine cand il pupi in public.
stiu doar.
NedeaAndrei întreabă: