Sincera sa fiu, da, mi-e frica ...acum pe ultima suta de metri cine nu se sperie ...si tinand cont ca la mine e examenul dintr-a 8-a, iti dai seama.Tie iti este frica?
Da imi e foarte frica
E normal sa iti fie frica si oricat ai invata te gandesti daca o sa iti cada ceva ce tu nu ai invatat, si asa creste si mai mult frica...dar asta e...
Desi nu dau examen...
Te sfatuiesc sa nu te temi, pentru ca nu ai de ce. Emotiile sunt inutile.
Inainte de a intra la examen, ia o pastila de iarba matei(sedativ, il gasesti la farmacie)si te vei linisti automat.
http://cariera.ele.ro/......a7440.html
Ieri am avut simuarea la limba romana si da am avut emotii. Cu o seara inainte eram foarte agitata dar am reusit sa ma calmez spunandu-mi ca am invatat si stiu...Can d ne-au dat subiectele am fost chiar foarte curioasa ce scrie si ce trebuie sa fac. Am fost increzatoare si cred ca am luat o nota buna.Astept rezultatul. La matematica ma tem foarte tare. ...Deci,daca ai invatat, nu ai de ce te teme
P.S. cu o zi inainte de simulare, la ora de romana ne luase profa la intrebari iar...eu m-au cuprins niste emotii...si uitasem tot. parca mi se stersese creierul! Dar acum nu ma mai tem decat la mate.
IonutCiobanescu întreabă:
ravanoos întreabă: