@ada, mie personal imi place cand mi se intampla. Imi arata ca stie ce vrea (imi plac fetele care nu sunt f timide. ) In niciun caz nu o sa pari o "lesinata" sau o "proasta". Singura problema ar fi reactia ta, daca nu-ti impartaseste sentimetele...
Mult noroc, Shin
Cea mai buna parere. Chiar le poftesc pe lesinate si proaste sa se dea la mine. Nu le judec, le "iubesc" doar, macar o data.
Majuritatea sunt cam proastea, dar nu toate, urasc cand se da o fata la mine si nu mi recunoaste nimic
Dragul meu, n-am aparut din niciun catun uitat de lume. m-am exprimat asa pentru ca din cate am vz expresiile astea sunt cel mai des folosite la baieti.
Cand am spus ca,, s-ar da la voi", am vrut sa spund k v-ar face niste mici avansuri.in sensul asta.nu ca ar vrea sa intretina relatii sexuale.ci doar sa faca primul pas am scris repede si n-am mai tinut cont de exprimare.
@eu_o_mare_enigma: s vorbesti cu,, fetitzo" cu cine vrei tu, dar nu cu mine...si e problema mea cum ma exprim... ce, tu ai impresia ca te exprimi atat de bine? am gresit si gata. n-ai tu niciun drept s m judeci.eu pur si simplu am avut o nelamurire si am pus din graba o intrebare nemaitinand cont de exprimare.chiar e o greseala atat de mare?
Pai daca si eu o simpatizez cum ai zis tu si fata se da la mine atunci ii acord sansa de a fi impreuna cu mine.***
O fată care se "oferă pe tavă", nu poate fi decât una uşoară, naivă sau disperată. Orice fată, ca cea descrisă de tine, are un interes să se poarte aşa.
Eu o inteleg k na traim in secolul vitezei si nu trebuie sa ne pierdem prea mult timpul
Eu cred ca e o fata cu tupeu, o fata care stie ce vrea de la viata. dupa mine e o fata ok mai ales daca el n-are tupeu s-o abordeze.
In primul rand daca arata bine as crede ca ma place si m-as da si eu la ea... daca e urata o ocolesc si nu o bag in seama!
Depinde in ce fel se de da la noi. O fata care doreste sa inceapa o relatie inseamna ca stie ce vrea!
dulse întreabă: