| vip 2010 a întrebat:

Pun intrebarea asta in numele prietenei mele. S-a despartit de o luna de zile de prietenul ei si inca zi de zi se tot gandeste la el, ca poate se va reintoare la ea...Baiatul acela nenorocit ca alfel nu am cum sa-i zic, a lasat-o pe biata fata pentru alta, cand asta s-a certat cu actula prietena, dupa o zi imediat a sunat-o pe prietena mea sa se impace, ea era cat pe ce sa-l ierte, iar dupa 3 zile s-a impacat iarsi cu actuala partenea. Eu am incercat sa-i explic ca acel baiat nu merita nici 2 bani, dar ea inca il mai iubeste... dati-mi niste sfaturi ce sa-i zic. ce sa-i fac? Pur si simplu nu mai stiu ce sa-i zis

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Ca o buna prietena, nu o lasa la greu si mareste-i orizontul daca stii la ce ma refer.Cu totii suferim deceptii in dragoste, dar cautam in acelasi timp sa si iesim din impas.Iesiti la plimbare, arata-i si o parte frumoasa a vietii ca ea nu depinde de iubirea acelui baiat.Se vor ivi oportunitati mai placute si pentru ea.

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Sa se puna in locul noii prietene...Acest du-te-vino al prietenului, demonstreaza cat de instabil este. Un asemenea baiat nu merita atentia niciuneia dintre fete.

| Good Cat a răspuns:

Las-o. Isi va reveni ea. timpul le vindeca pe toate. Propune-i sa va uita-ti la comedii ( nu romantice ca poate fi mai rau ), sa face-ti ceva interesant, nou, ca sa uite de tipul respectiv. E un inceput bun daca atata timp cat sunte-ti voi doua nu se gandeste la el. Bafta!

| Good Cat a răspuns:

Later edit : Las-o in sensul ca nu o stresa, nu ii adu aminte de el, nu sa o lasi de tot... intelegi tu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sak may kak