| theprettyreckeless a întrebat:

Pun intrebarea asta pentru fete, nu pentru cei cu bataie de joc. de aproximativ un an am vergeturi pe fese, insa si o urma mica de celulita dar nu se observa doar vara cand nu sunt bronzata. totusi nu stiu cum sa le maschez? inca o intrebare: e normal sa am asa ceva la varsta mea? am 15 ani si sunt in acelasi timp foarte nervoasa datorita faptului ca altii imi dai vreo 16 ani si cevahappy. datorita corpului (care il urasc) dar toti spun ca e frumos, dar si inaltimii 1.75.aici ar interveni probabil increderea de sine? va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi proprii, nu de pe net!

Răspuns Câştigător
| NattyMadda a răspuns:

Draga mea, posibil sa nu ai incredere in tine! Tu esti destul de inalta si asta e bine. Sunt altele de varsta ta care ori nu le vezi, ori dau cu capul in crengi. Esti foarte bine asa. Iar faza cu vergeturile si celulita, comanda`ti o crema anti`vergeturi(o sa dispara si celulita). O multime de fete au probleme cu celulita si vergeturile in perioada adolescentei. Daca bugetul iti permite poti sa te duci la masaj, iar daca nu, du`te la solar. O sa fie mai putin vizibile pana in momentul in care o sa dispara multumita cremeihappy. Incearca sa nu mai mananci mult, fara grasimi si ai sa vezi ca totul o sa revina la normal! te-am pupat:*! An nou fericit si ai grija de tine! primesc si o funda?happy

2 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Celulita se duce cu mult sport si alimentatie sanatoasa. Ea se formeaza datorita sedentarismului(adica esti comoda, nuprea faci sport, miscare) si datorita alimentatiei nesatoase(dulciuri, prajeli, sucuri, carbohidratiilor intr-un cuvant).
Vergeturile sunt de 2 feluri. Mai rosiatice, alea se mai duc prin masaj, sport si cele albe, cu care ramai toata viata. Ele apar cand te dezvolti deodata, daca te ingrasi mult dintr-o data, pe scurt in adolescenta. Ce poti sa faci?
Sa te duci la masaj, sau sa-ti faci tu acasa masaj cu crema anti vergeturi sau poti sa te masezi cu gomaj de cafea(e foarte bun) si sa faci sport si sa mananci sanatos. In timp se vor ameliora. dar nu vor disparea sad doar prin operatie. dar nici acolo nu e sigur.
Funda?

| Myuu a răspuns:

Eu cred ca exista un fel de crema anume impotriva vergeturilor, cauta prin farmaci ca sigur gasesti.

O zi buna! kiss