| cristianorudi7 a întrebat:

Pun intrebarea asta pentru niste pareri. peste cativa ani impreuna cu niste prieteni am vrea sa facem un retaurant in stil american cum era prin new york in 1920 1930 daca stiti, cu fete de masa cu patratele albe, rosii. credeti ca ar avea succes in romania asta? multumesc

6 răspunsuri:
| cristianorudi7 explică:

Multumesc tuturor pentru sfat. I appreciate

| CybeRAthlete a răspuns:

Ar intra lumea si ar zice ca e birt daca nu ati sti sa il faceti cu cap...
dupa cate am observat se cauta cluburi de jazz, sau cluburi unde ai o formatie cu o solista sa iti tina toata seara pe melodii romantice pe ritm usor dansabil, un ring mic de dans, un bar facut cu cap separat de un restaurant... daca nu faci asta cu cap si lumea nu stie ce e, tot degeaba...

| CybeRAthlete a răspuns:

Daca ai pune mana pe un band gen http://www.youtube.com/watch?v=aAhT5ThGzPg&feature=related... miliardar clar!

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Eu cred ca e o idee foarte buna mai ales ca in ziua de azi toate reataurantele poarta aceeasi amprenta ieftina si monotona. e bine sa aduci ceva noi aici fiindca lumea s-a cam saturat de aceleasi chestii. sa stii ca pe viitor si eu ma gandesc sa aduc ceva ou in orasul meu. stiu si eu( planuri am multe dar am venoie de finante si sper sa pot candva sa fac ce vreau). oricum succes si iti zic sincer ca dupa parerea mea va merge.

| luciana200972 a răspuns:

Poti face un studiu de piata pentru a afla, acum depinde la ce categorie de varsta vrei sa prinda, depinde de muzica, atmosfera, localizare, publicitatea care i se face, meniu, raportul calitate pret, etc, mie una imi place ideea si sigur a-si incerca macar odata de curiozitate. bafta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Peste cativa ani. Au trecut 13 ani. Ați făcut ceva cu fețele de masă?