Pai s-ar putea sa vorbeasca pur si simplu cu el,dar din moment ce ii este greu... tu (sau poate chiar si amica ta daca sti ca ar fi de acord) ai putea forma un grup intr-o zi (fara prea multe aranjamente) sa mergeti in parc sau la un suc, ce va place voua mai mult si sa il inviti si pe acel baiat si poate reusesti sa faci cumva sa ramana doar ei. faceti-le o farsa si ascundeti-va de ei daca mergeti in parc.
Dar nu te asigur ca o sa mearga ft bine daca ii zici prietenei tale pentru ca o sa fie emotionata si cu gandul la "scenariu".Mai lasa sa vina si de la sine, sa nu fie totul regizat.
Dc iei deciziile pentru toata lumea? te-ai obisnuit, in primul rand acea''prietena'' nu te-a rugat sa postezi si in al doilea rand de unde stii tu ce simte ea? sa ma scuze cei care o sa citeasca asa-zisul raspuns, dar chiar nu prea e treaba, credeti-ma cunosc situatia sh fata care a postat i-a acut foarte mult rau ''prietenei'' sale, e mai bine asa, inceteaza
Dana nici tu nu stii cum ma inteleg eu cu ea.dar oricum intreab-o pe,, prietena" cum stau lucrurile pentru ca
1.da stiu ce simte ea pentru ca ea mi-a spus
2.am vrut sa o ajut
3.mi-a multumit pentru ca am postat aceasta intrebare ( am arhivele din discutiile pe mess)
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: