| draculaq a întrebat:

Puncte negre la baieti...
Am de mai mult timp cosuri... Am incercat sa scap de ele prin creme, prin antibiotice si tot felul de medicamente. Am ajuns la situatii "extreme", folosind un medicament foarte tare care ataca ficatul si era foarte nociv. Trebuia minim 6 luni sa-l iau, dar dupa doua saptamani nu am mai putut sa-l iau, din cauza starilor nasoale sad. Solutia mea a fost sa reduc definitiv consumul de Coca-Cola si Pepsi, poate si de bauturi acidulate, de ciocolata si alte dulciuri. Acum mai am cate unu, 2. dar care trec. Asta ca o paranteza. Problema ar fi ca am puncte negre pe nas si pe langa el. Cum as putea sa nu mai am si sa am un ten frumos la cei aproape 18 ani ai mei happy

13 răspunsuri:
| alexa a răspuns:

Da e bine ca reduci din consumul anumitor alimente...printre astea ar trebui sa se numere si chipsurile si fast foodurile...
incearca sa te speli pe fata cu apa si sapun si cremele eu zic sa le folosesti in continuare
du. te si la un dermatolog dar la unul bun nu unul care te lasa cu ele asa ca poate fi o chestie hormonala si aici cu niste analize poate sa.si dea seama ce ai mai clar...
acum k vine vara incearca sa stai la soare k ti le usuca si macar in perioada asta stii ca mai scapi de ele.
mai poti incerk o masca cu argila sau cumpara de la farmacie ZINERIT.am aflat de la unii keste destul de buna.incearca.o si pe asta
bafta

| AllenTJ a răspuns:

E pubertatea amice rolling on the floor

| sese a răspuns:

S-a mai raspuns:
1. igiena fetei!
2.alimentatie saraca in grasimi, multe lichide si fara alcool si E-uri(mc'donalds etc...)
3. o vizita la dermatolog nu strica

| crookedsight a răspuns:

Erau odată nişte plasturi de la nu mai ştiu ce firmă mare de cosmetice, îi puneai pe nas şi trăgeai cu tot cu puncte. Dar când am vrut eu să iau mi s-a zis că nu se mai comercializează în România. Ştie cineva unde se găsesc, de la ce producător?

Baftă

| draculaq explică:

1, 2, 3 rezolvate big grin. altceva?

| draculaq explică:

Am fost la mai multi dermatologi... dar ma puneau la solutii extreme sad sau imi spuneau ca pot sta si asalaughing

| draculaq explică:

@Alexa, zineryt este mai mult pentru cosuri si l-am folosit cateva luni, fara vreo diferenta vizibila. Am incercat cam toate medicamentele si cremele pentru cosuri.
@crookedsight, stiu despre ce vorbesti. Daca stii de unde se mai pot gasi, spune-ne si noua happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei s scapi d coşuri foloseşte multe fructe si da si pe fata din cand în cand si redu dulciurile...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acne wash [benzoyl peroxide 10%]

| Danay a răspuns:

Spala-te des pe fata
ai grija la limentatie
si spala-te pe fata
Ca un bonus nu cont cu arati e important cine esti si e buna ambitia ta sa reduci alimantatia prosta

| Danay a răspuns:

E important ca ai ambitie sa nu mananci lucruri nesanatoase
si ai grija sa te speli pe fAta oricat de des

| darkangel a răspuns:

Si eu am cosuri si nu stiu cum sa scap de ele

Întrebări similare