As tine de femeia care ma iubeste prostule, pentru ca aia de varsta ta te vrea doar pentru ceva anume. Scuza-ma ca ti-am zis-o asa, dar in felul asta gandesc eu. Sa zici mersi ca are 20 de ani, Sa zici MERSI ca munceste si ca are grija de tine, sa zici MERSI ca iti arata ce simte, isi impartaseste sentimentele cu tine, sa zici MERSI ca nu vrea sa te lase sa-ti rupa altele inima. Felicitari bossule, ai prins o fata de nota 1 milion si nu esti in stare de ea Bravo, cuceritorule!
Ai dreptate intr-un fel, dar daca n-o mai iubeste nu merita sa ramana langa ea cu forta. Isi manca timpul unul cu altul. Sunt tineri, au toata viata inainte. Eu zic ca fata aia are si ceva probleme daca in primul rand la varsta ei sta cu un tip cu atat mai mic si pe langa asta mai si ameninta, parca ar avea 12 ani, cu sinuciderea daca se desparte de ea. Serios? Ti se pare normal asa ceva? E o manipulare dezgustatoare si penibila avand in vedere varsta ei.
E mai mic cu aproape 2 ani, ce naiba e anormal?
Ce e anormal? poate ai dreptate doar in privinta sinuciderii dar nu ti-ai dat seama ca doar blufeaza? eu am stat cu una cu 8 ani mai mare decat mine. care-i problema? sunt multi oameni la mine in zona care au nevestele cu 10-11 ani mai mari decat ei nu mi se pare anormal. monica si cu iri? Ia-ti-o p-asta!
Din lipsa de variante? Nu stiu daca esti femeie sau baiat. dar te contrazic din toate punctele de vedere la acea fraza. Eu cand am stat cu aia mai mare decat mine cu 8 ani era inconjurata. practic incercuita de baieti :/ nu-mi poti spune ca din lipsa de variante... multi o placeau, multi ii aduceau flori, multi o chemau pe la cluburi etc. si am stat totusi, 10 luni Acum inca mai crezi ca,, din lipsa de variante''? )
Twister09 întreabă: