anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puneti-va in locul meu. Am de ales intre un iphone 6 si un Samsung galaxy note 3.
Sa imi iau note 3 in cam 3-4 luni, sau iphone 6 in 7 luni?

7 răspunsuri:
| piSsuletZ a răspuns:

Deci asta da dilema si ce mai problema serioasa de gandire ne-ai dat.....Deci fii serioasa si pune-te tu in locul unui copil care poate azi nu a mancat nimic de exemplu decat sa-ti bati putinii neuroni cu aceste intrebari inutile.

| anamar1a a răspuns (pentru piSsuletZ):

Si ce treaba are copilu ala? Sa ii fie de bine aia e, vrei acum sa l pup undeva?
Am pus o intrebare normala, si sa stii ca am mai mult neuroni decat familia ta

| piSsuletZ a răspuns (pentru anamar1a):

Draga mea stai calma si nu te agita sa nu ti se intoarca laptele inapoi.winking

| anamar1a a răspuns (pentru piSsuletZ):

Mai bine vezi-ti de treaba ta. Am pus o intrebare sa mi se raspunda, nu sa vina o proasta sa imi zica de niste copii prosti care n-au ce manca.
Bine buno ce esti, du-te si pupa-i undeva daca asa te doare, dar ma indoiesc ca ai bani si pentu ei.

| piSsuletZ a răspuns (pentru anamar1a):

Hai jet fa penalo!

| Sadface4ever a răspuns (pentru piSsuletZ):

Ai ramas fara idei si ai schimbat repede subiectu si mi ai dat si block, din simplu fapt ca voiai sa ramai ca proasta cu ultimu cuvat, pana si ala de prost gust.
Si daca sa zicem, ma jignesti ce rezolvi? Nu te vezi ma ce penibila pari. Eu nu te-am injurat, nu te- jignit, dar da, o vaca vine sa imi vorbeasca porceste ca doar a trait cu porcii.
Ma mir cum nu te-ai luat de mama si de morti.
Haha, penibila esti, nici domnisoara nu te poti numi dupa limbaj, fug si baietii cand te aud. Apropo, sunt tipa cu iphone 6, chiar vrut sa iti fac morala, poate te destepti si tu

| Abahsh a răspuns:

IPhone 6 direct