| Lucioo a întrebat:

Pur si simplu imi urasc viata ...sunt un prost. nu stiu ce o sa fac cu viata mea. de ocupat nu ma ocup cu nimic. scoala nema. pe scurt sunt inutilllll.am vreo sansa pe lumea asta?

Răspuns Câştigător
| bogdanbm a răspuns:

ai toate oportunitatile din lume. du-te munceste, castiga-ti existenta, nu fi un parazit pe capul parintilor la 21 de ani

6 răspunsuri:
| maryy a răspuns:

Maiiii nu se poate asa ceva.Nu trebuie sa fii asa.Serios, asa m-am simtit si eu acum ceva timp pentru ca nu puteam face nimic bine. Tu trebuie sa ai incredere in tine.Fiecare are un rost pe acest Pamant.Ai incredere in propriile tale forte si vei reusii! Bafta si nu te lasa asa de usor!

| Just4FunHD a răspuns:

Pai ai inceput bine. Ai realizat ca esti un prost. Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa ai si putina desteptaciune. Daca esti mic, nu ai pierdut inca nimic. Poti incepe de acum sa faci ceva pentru tine. Dar cand zic acum, acum vorbesc. Vezi la ce stai prost cu invatatu, si citste si cand citesti citeste cu voce tare. hai ca poti!

| simonna a răspuns:

Pai pune mana si invata SI POATE o SA reusesti sa faci ceva cu viata ta.

| madalinacr a răspuns:

Pur si simplu tu tio consideri asa! pune mana pe cartehappyocupate de scoala lasa iesitu pe afara cu prietenii si pune mana pe carte ca nu vor veni ei mai tarziu sa iti dea bani de o paine pentru a o pune copilului tau pe masahappy!

| Kinderrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

hee hee Pai daca tot nu ai nimic de facut, dude sa lucrezi intr-o ferma de struti big grin

| Lucioo explică:

Am 21 de ani 8 clase. deci e clar