| PuяpℓeMusic a întrebat:

Pur si simplu nu mai suport scoala. N-am mai fost de lunea trecuta la scoala si nici azi nu vreau sa ma duccrying...In fiecare zi e la fel...ma trezesc, mai stau putin si apoi la scoala.Imi traiesc viata la scoala.Totul se leaga numai de scoala.Nici macar in week-end nu stau fara sa scriu/invat.
Se poate renunta la scoala daca sunt in clasa a9a?
Ce trebuie sa fac sa renunt?

Răspuns Câştigător
| serpisor a răspuns:

Asa eram si eu in liceu...doar atunci cand dadeam teze sau eram pe punctul de a ramane corigent. In rest mi-a placut liceul mai ales vara. eu unul nu ma duceam la prima ora niciodata numai daca era foarte importanta sau poate cand eram dupa amiaza. apoi mai chiuleam, suc fotbal, temele le faceam numai in cazuri de urgenta si le copiam de la colegi. Eu am terminat liceul in vara 2009. Nu m-am dus la fac si ma plictisesc de mor. stau la tara si toti prietenii mei ori sunt la scoala ori la servici si toata ziua o ard aiurea. MI-e dor de liceu in plus ca at imi dadeau ai mei bani o gramada acum nu-mi mai dau nimic ca zic ca stau degeaba si sa ma angajez. Sfatul meu e ca daca nu castigi la loto sau te tin ai tai aiurea fara sa faci nimic mai bine du-te la scoala si invata macar sa ai habar de ceva la mate romana si ce mai e pe acolo pentru cultura ta generala.

15 răspunsuri:
| Symona a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa renuntiwinking
Sunt obligatorii cel putin 10 clase sa te angazezi undevawinking...si nu esti singura care gandeste asa... o prietena crede ca scoala ne mananca mai mult de jumatate din viata laughingbig grin

| marrr a răspuns:

Eu nu te-as sfatui sa renunti.Inteleg ca este greu[sunt numai in clasa a 6-a], dar si mie incepe sa mi se para greu.straight face Adica parca ne-am trezi doar sa ne ducem la scoala.Eu am ore dupa-amiaza si ma scol dimineata, invat, vin acasa, stau putin la calculator, ma culc. iar programul se repeta mereustraight face Ies de la ore la 7 si n-am timp nici sa ies cu prietenii ca e prea tarziu ca sa mergem pe undeva. Abia astept sa vina vara sa am toata ziua la dispozitie.:-d

| Allegria a răspuns:

In clasa a 10 o sa te intrebe daca vrei sa continui si atunci te vei decide...nici mie nu-mi place la scoala...muta-te la un liceu mai slab si acolo te vei distra la maxim happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow deci...eu te'as sfatui sa nu faci aceasta greseala.
Nu renunta...(poti sa renunti in caz ca nu vrei sa fi nimic in viata caci nu stiu daca ai observat dar pana si gunoierii au nevoie de studii.)
Banuiesc ca asta vor zice toti.ca nu trebuie sa te lasi de scoala si asa si e...
Nu stiu imi pare rau daca nu te'am ajutat cu nimic insa...asta e parerea mea
Bye:*

| Corina a răspuns:

Ce ganduri nebunatice iti trec prin minte! Cum sa renunti la scoala si mai ales de ce? Motivele tale sunt neintemeiate. Si daca renunti, ce vrei sa faci? Te tin parintii acasa, asa fara sa faci nimic? Din ce vrei sa traiesti? Nici de muncit nu ai cum, daca nu ai scoala, caci nu te angajeaza nimeni. Sunt oameni cu facultate, care nu au un loc de munca si se chinuie sa traiasca. Deci, scoate-ti prostioarele din cap si fuguta la scoala! Toti am trecut prin asta si e chiar necesar, daca nu vrem sa ramanem o tara de analfabeti. Si apropo, cum n-ai mai fost de lunea trecuta? Pe unde ai umblat o saptamana? Nu te gandesti ca acumulezi absente si vei avea nota scazuta la purtare sau mai rau, vei fi exmatriculata? Ce vor spune parintii tai, cand vor afla? Caci mai devreme sau mai tarziu, tot vor afla! Asa bucurii vrei sa le faci tu? Sa-i faci de tot rasul? Mai gandeste-te! Cu prietenie.

| PuяpℓeMusic explică:

Corina-Am avut scutire si stiu parintii.

| Butsilee a răspuns:

Eu gandesc asabig grinecat sa stau acasa sa ma bata ai mei la capchatterbox mai bine ma duc la scoala si ma distrezwinking sau un chiul michee hee Nu cred ca ar fi bine sa renunti la scoala, ca o sa tii pui pe ai tai in capchatterbox
Si in plus...cred ca toti avem sila asta in noilaughing plictiseala...si tot felul dethinking starithinking le traim ce sa facemstraight face
Uite un exemplulaughing eu in 2 ore jumatate intru la scoalarolling eyes n`am facut nimicstraight face si nici nu am de gandstraight face mai ma si asculta...si tot nu misc nimic laughing sila e la locul ei laughing

| liveincolors a răspuns:

Te inteleg, dar gandeste-te ca mai ai 3 ani de liceu, de abia atunci o sa inceapa... viata. Mai bine tragi acum sa-ti fie bine pe viitor. Mai departe e decizia ta, daca vrei sa-ti continui studiile, sa faci o facultate sau nu.

| Brilianta a răspuns:

Eu sunt in clasa a-11-a si deja cred ca innebunesc, imi e atat de greu sa ma trezesc dimineata, mai fac si naveta e aiurea rau sad sincer eu te inteleg cel mai bine. dar nu uita ca anii de liceu sunt cei mai fumosi ani din viata ta! eu detest scoala numai cand o vad mi se face rau, dar ma gandesc ca mai am putin si termin si nu as vrea sa ma las acum la sfarsit.deci gandeste-te bine ceea ce faci ca mai tarziu o sa regreti, gandeste-te la cei care nu au posibilitatea sa faca scoala si si-ar dori asta! mai fac si eu asa imi iau scutire pe 2 saptamani laughing ca se intelege bine mami cu doctorita tongue m-am gandit si eu sa renunt la scoala, cu toate ca nu suport sa ma duc nu pot renunta! mie clasa a9-a mi-a palcut cel mai mult, eu zic sa continui. pooop

| Fury a răspuns:

Tu poti renunta, dar cand vei creste nu vei avea o slujba si ai sa ajungi maturator de strada sau altceva si mai naspa (nu cred ca atunci te va putea ajuta pensia parintilor, abia daca ii ajuta pe ei)

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Liceul este o parte importanta din viata. Nu ti-as dori sa ajungi in situatia in care sa regreti ca ai renuntat la scoala. Pentru a nu regreta NICIODATA, suporta acum. Aproape in fiecare zi vad ce efecte are renuntatul la scoala. NU FACE ACEASTA GRESEALA! Inteleg cat iti e de greu, dar... mai suporta putin. 3 ani vor trece foarete repede. Iti promit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti zic sa iti continui scoala deoarece este foarte important, daca n-ai scoala nu te anagajeaza nimeni nici macar la rebu, ar fi bine sa uiti de asta cu renuntat si contina, trece timpul foarte repede fara sa iti dai tu seama deci ai face bine sa te duci la scoala in fiecare zi, macar sa stai acolo cateva ore dar nici macar deloc, e foarte important in viata ta si trebuie sa ai minime cunostinte in cultura ta generala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 5 clase si vreau sa continui la ff

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Bine gandit, scoala e INUTILA, traieste prezentul si DEZANVATA ce prostii ai invatat la puscarie/scoala. care nu te ajuta in viata deloc