Pentru ca sunt mai naive?Iar fetelor le plac baietii mai mari pentru ca ii considera mai maturi
Le prostesc mai usor. Ele sunt micute si naive si le pot pacali usor deoarece ele nu au asa multa experienta!
Ne vad mai fraiere asa
iar noua ne plac baietii mai mari pentru ca avem impresia ca au mai mult de un neuron
o:-)
Vorbiti prostii! Cum poti spune ca un baiat de 16 ani este la fel de inteligent ca o fata de 13-14.Va credeti niste zeite? Eu am 16 ani si fac fata la orice fata ...Si pot dovedi oricand asta. Deci lasati prostiile de-o parte. Fetele sunt mult mai copilaroase ca si baietii. Iar atunci cand luam in calcul iubirea adevarata...asta daca stiti ce presupune, nu putem afirma ca unui baiat ii plac fetele mai mici pentru ca le prosteste mai usor . le prosteste sa ce? sa faca sex sau alte perversiuni Insa ei nu se vor intelege niciodata...Nu se vor iubi pentru ca el se foloseste de ea. Atractie fizica.nimic mai mult Cand vine vorba de iubirea adevarata, acest fenomen aparare intre orice varste cat de cat acceptabile ) Inca ceva, maturitatea nu se stabileste odata cu varsta .De aceea aveti impresia ca unii baieti nu sunt maturi nici la 18 sau mai mult. Maturitatea este impusa de educatie si cultura, precum si experienta de viata iar un copil de 13 ani poate avea un nivel mai ridicat decat unul cu mult mai mare. V-am dovedit sau nu ca va inselati? Eu insumi sunt o revelatie .
O zi placuta va doresc!
Baietii gandesc mai imatur
un baiat de 16 ani gandeste cam, ca o fata la 13-14
Nu neaparat problema e ca fetele mai mari ca ele nu le prea dau atentie...
Nu cred ca se stie dc fetelor le plac baieti mai mari si la baieti fetele mai mici. Da cam asa ne place la toti, dc nu stiu daca mai afli ceva tinema informata daca vrei:*