Ochelarii nu mai sunt ce-au fost. In ziua de azi sunt un accesoriu ''cool'' si ''chic''. Desigur ca trebuie sa iti alegi cu grija ochelarii, asta e conditia. Eu consider insa ca niste rame misto te pot pune in valoare. Recomand Paco Rabanne-Black XS (ochelarii desigur, nu parfumul). Dior au de asemenea rame misto si de super-calitate.
Bună.
Nu port de vedere, decât cei de soare.
Cei de vedere sunt o necesitate!
Pa, pa.
Nu port ochelari dar i considerun accesoriu placut, unora chiar le sta bine, par persoane inteligente
Da,port. Nu consider că ochelarii sunt un accesoriu urât, dar nu-mi place să port ochelari pentru că nu-mi plac ramele mele, şi port doar la şcoală sau la calculator. Am miopie.
Da port ochelari de vedere si da am probleme cu vederea si nici nu stii cat de mult bine imi fac ochelarii.
atat timp cat iti alegi niste rame care sa se potrivesca cu fizionomia ta poate sa iti stea chiar mult mai bine cu ochelari decat fara
Mai toata lumea trebuie sa poarte; spre rusinea mea am dar nu-i port as vrea o operatie mi se pare mai comod
Eu am ochelari de vedere si am miopie, dar nu ii port decat la scoala.
Nu inzdranesc sa ii port oriunde si permanent.
Prefer sa ii port toata viata mea nu cand sunt copil.
Nu port ochelari si nici nu consider ca ar fi ceva urat. De asemenea, ii consider o necesitate, nu un accesoriu (din moment ce nu ii port de placere, vorbind de ochelari de vedere, bineinteles). Nu am probleme cu vederea, ma bucur de acest lucru si sper sa nu am astfel de probleme.
Si, in ultimul rand, consider ca problema de vedere este un defect, nu purtatul ochelarilor, dar nu este ceva major (uneori este chiar remediabil) si nici ceva de care sa iti fie rusine.
Eu port ochelari de nevoie, de la 6 ani, deoarece am astigmatism hipermetropic. Eu nu ii consider un defect, dar nici un accesoriu, ci o necesitate (desi vad ca unii poarta ochelari doar de placere sau ca sa-si complimenteze tinuta). In functie de modele, ochelarii pot fi frumosi sau urati. Si eu imi aleg mereu rame dragute. Problema este ca m-am cam saturat de ei. Din cauza ca i-am purtat aproape toata viata, m-am ales cu o cocoasa pe nas ( mai ales ca eu am prins cand inca se faceau lentile de sticla, si erau destul de grele). Sper sa ma operez la ochi in viitorul apropiat si sa scap de ei.
Eu port ocazional, dar am miopie mostenita si e naspa ca imi cresc dioptriile, dar totusi ma enerveaza ochelarii...In fine, daca ai probleme e bine sa ii pori cat sunt accesorii dragute, ca altfel se transforma in funduri de borcan...
Pai e si nu e placut. Eu ii port de la 3 ani si m-am cam plictisit de ei, dar am vazut ca acum colegii si prietenii ii poarta ca un accesoriu, nu ca ar avea neaparat nevoie de ei. Sunt draguti, dar trebuie sa iti alegi o rama care te avantajeaza. Eu niciodata nu am avut probleme cu cei din jur in privinta ochelarilor, m-au acceptat asa cum sunt si mereu imi spun ca par mai inteligenta cu ei.