Ok...sa zicem VIATA: Ceva care te invata despre ea dar cand stii sa o traiesti e prea tarziu,deoarece cea care iti apartinea s.a scurs invatandu.te!
Este un tren in care esti cu niste persoane dragi tie,dar care mai si "coboara" la statii diferite de a ta...
Este un anumit timp scris de Dumnezeu special pentru tine.Te insoteste mereu si oriunde. Te face sa tii la ceva, apoi te face sa suferi dupa acel ceva.Te face sa crezi ca daca pui suflet intr.un lucru, acel lucru va ramane al tau
IUBIREA:Un sentiment adanc, uneori aducator de bucurie, alteori de suferinta si durere...
Eu cred ca aceasta"iubire" face parte din capitolele vietii, adica asa cum bei apa cand ti.e sete..asa iti trebuie si dragostea adevarata pentru a fi fericit\fericita
Să încerci să definești viața e cel mai pueril și mai tămpit lucru posibil.Viața nu e ceva ce poate fi descris în simple cuvinte, mulți au încercat nici unul nu a reușit.Viața e atât de complicată dar tot odată atât de simplă de firavă.Nu încerca să-ți explicii ce e viața,nu are rost,bucură-te de ea,e ultima.
Dragostea e sentiment absolut de mulți râvnit de puțini găsit.Ea e mai mult decă chimie și emoție ea îți dă speranță când parcă totul se prăbușește în jurul tau,îți stârnește poftă de viață dar îți poate aduce durere și suferință inimaginabilă.
Poți trăi fără iubirea,dar a fi o viață goala, în alb și negru. Iubirea aduce în viața culoare.A muri pentru o dragoste adevărată, absolută, personal mi se pare ceva onorabil.Dar mai bine ai încerca să te bucuri de ea, în viață decăt după moarte.
Toate notiunile pe care le-ai propus pentru a le defini sunt extrem de abstracte si inexplicabile/indefinibile!
Viata are sens doar cand iubesti pe cineva, iar la randul tau esti iubit, cand ai prieteni care sa tina la tina. Dragostea este cel mai frumos sentiment posibil care te face sa fii in al noualea cer. Si da ar merita sa mori pentru dragostea adevarata.
Nimeni nu merita sa mor pentru el sau pentru ea.Viata este viata cu defectele si avantajele ei. Dragostea adevarata este pe cale de disparitie, putini sunt aceia care au o iubita care ii iubeste cu adevarat ca mine.Si ca al trilea subiectbde discutie incearca scoala sau cele mai amuzante sau triste intamplari din viata si cand ai fost cel sau cea mai suparat/a in toata viata si de ce.
Mersi pentru sugestii!
Npk, oricand.