anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteti argumenta de ce nu va place houseul? Dar rockul?

Răspuns Câştigător
| d33utza003 a răspuns:

Si daca ne place?

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru d33utza003):

Cu atat mai bine.ascult house de la 16 ani

9 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @AnnaFunkyGirl! Nu-mi place muzica house pentru că mi se pare monotonă, plictisitoare dar, recunosc, nu sunt o cunoscătoare. Cu rock-ul este altceva, e o legendă care nu va muri niciodată.
O zi cu zâmbet să ai!
Peace!

| Kittynika a răspuns:

Mie imy plac ambele

| WhiteWolf7 a răspuns:

Pentru ca are 4 versuri repetate la nesfarsit, tine extrem de mult o melodie, si este facuta electronic.nu are rost sa-ti spun care nu-mi place ca ma stii tu pe mine.(daca m-ai uitat, sunt fostul judas Priest). big grin

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru WhiteWolf7):

Asa e si in black metal.melodii care dureaza 10 minute

Frozenthia Depresis: Abstract

http://www.youtube.com/watch?v=7EJ52JZum5I&feature=related

| emma_7432 a răspuns:

Mie imi plaaaaaaaaaaaac amandoua, daca nu-ti plac esti fraiera.
pa-pa

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Dap, e facuta electronic, e iritant de lunga se repeta la nesfarsit si e prostie, nu ii implicat omu si n-are nici un scop. Rocku imi place da ala soft si melodios nu tampenie zgomotoase facute numa ca sa dai tampeste din cap.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Te contrazic.este facuta de om.tu stii cata munca e la un remix? nu stii cat se straduieste un dj sa faca totul ok fiindca daca greseste o nota se duce tot mixul

| zentarim a răspuns:

Imi place Electro, nu house, imi place fuziunea Electro + Metal. Cauta pe youtube: Cynic - Cosmos. D-alea ascult eu. De ce nu imi place house-ul? Pentru ca e mult prea "sintezizat" ca gen muzical, mult prea artifical pentru gustul meu. Prefer muzica cu instrumente. E prea sacadant, prea monoton cu ritmul ala ultra repetat la nesfarsit. Din nou iti zic: cauta Cynic - Cosmos. Vei avea o revelatie!

Întrebări similare