Cu atat mai bine.ascult house de la 16 ani
Servus @AnnaFunkyGirl! Nu-mi place muzica house pentru că mi se pare monotonă, plictisitoare dar, recunosc, nu sunt o cunoscătoare. Cu rock-ul este altceva, e o legendă care nu va muri niciodată.
O zi cu zâmbet să ai!
Peace!
Pentru ca are 4 versuri repetate la nesfarsit, tine extrem de mult o melodie, si este facuta electronic.nu are rost sa-ti spun care nu-mi place ca ma stii tu pe mine.(daca m-ai uitat, sunt fostul judas Priest).
Asa e si in black metal.melodii care dureaza 10 minute
Frozenthia Depresis: Abstract
http://www.youtube.com/watch?v=7EJ52JZum5I&feature=related
Dap, e facuta electronic, e iritant de lunga se repeta la nesfarsit si e prostie, nu ii implicat omu si n-are nici un scop. Rocku imi place da ala soft si melodios nu tampenie zgomotoase facute numa ca sa dai tampeste din cap.
Te contrazic.este facuta de om.tu stii cata munca e la un remix? nu stii cat se straduieste un dj sa faca totul ok fiindca daca greseste o nota se duce tot mixul
Imi place Electro, nu house, imi place fuziunea Electro + Metal. Cauta pe youtube: Cynic - Cosmos. D-alea ascult eu. De ce nu imi place house-ul? Pentru ca e mult prea "sintezizat" ca gen muzical, mult prea artifical pentru gustul meu. Prefer muzica cu instrumente. E prea sacadant, prea monoton cu ritmul ala ultra repetat la nesfarsit. Din nou iti zic: cauta Cynic - Cosmos. Vei avea o revelatie!
anonim_4396 întreabă:
swordman întreabă: